• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İki meslek bir arada
12 Mart 2011 Cumartesi 13:42

İki meslek bir arada

Konya Birinci Amatör Küme Süper Grup'ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor Kulübü'nde forma giyen 38 yaşındaki Nahil Vurucu, ilerleyen yaşına rağmen futbol yaşamını büyük bir azim ve başarıyla sürdü
Konya Birinci Amatör Küme Süper Grup'ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor Kulübü'nde forma giyen 38 yaşındaki Nahil Vurucu, ilerleyen yaşına rağmen futbol yaşamını büyük bir azim ve başarıyla sürdürüyor.
    
12 yaşında futbola başlayan Vurucu'nun profesyonel ve amatör futbol kulüplerinde 26 yıldır oynadığı, 6 yıldır da Beyşehir Belediyespor Kulübü'nde forma giydiği bildirildi.
     Aynı takımda hem antrenör hem de futbolcu olarak görev yapan Vurucu'nun, hafta içerisinde yapılan idmanlarda ise omuz omuza mücadele verdiği takım arkadaşlarını bir sonraki hafta oynanacak müsabakalara hazırladığı kaydedildi.
   
  Vurucu, Beyşehir 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, 26 yıl önce başlayan aktif futbol yaşamını gücünün yettiği ölçüde devam ettirmeyi düşündüğünü söyledi.
    
Büyük sahalarda oynama gayretini, gücünün yettiği sürece devam ettirme çabası içinde olduğunu belirten Vurucu, geçtiğimiz yıllarda Konya'da yılın futbolcusu seçildiğini de sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA