• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İki ilde 10 terörist etkisiz hale getirildi
28 Nisan 2016 Perşembe 15:25

İki ilde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Genelkurmay Başkanlığından, güvenlik güçlerince dün gerçekleştirilen operasyonlarda, Şırnak'ta 6, Mardin'in Nusaybin ilçesinde ise 4 olmak üzere 10 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından, güvenlik güçlerince dün gerçekleştirilen operasyonlarda, Şırnak'ta 6, Mardin'in Nusaybin ilçesinde ise 4 olmak üzere 10 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 302 oldu. 

Şırnak'ta devam eden operasyonlarda 6 terörist etkisiz hale getirildi. İlçede, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 266 oldu. 

Diyarbakır'ın Lice ve Kocaköy ilçelerinde, güvenlik güçlerince düzenlenen yol araması sırasında, üç farklı yerde tespit edilen, bir ton amonyum nitrat ve tüplerle güçlendirilmiş bir el yapımı patlayıcı, 100 kilogram amonyum nitrat ve tüplerle güçlendirilmiş bir el yapımı patlayıcı ile 120 kilogram amonyum nitratla güçlendirilmiş bir el yapımı patlayıcı olmak üzere toplam üç ayrı el yapımı patlayıcı imha edildi. 

Gaziantep'te 3 DAEŞ'li yakalandı

Kilis'in Elbeyli ilçesinde, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan terör örgütü DAEŞ mensubu 3 terörist yakalanarak gözaltına alındı. 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA