• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İki bacağı sakat ama sarraf soydu
27 Mart 2010 Cumartesi 15:14

İki bacağı sakat ama sarraf soydu

Konya'da iki bacağı da sakat olan ve yürüme değnekleriyle yürüyebilen bir şahıs sarraf soydu.

Konya'da iki bacağı da sakat olan ve yürüme değnekleriyle yürüyebilen bir şahıs, elinde satırla girdiği sarraftan 1 kilograma yakın altın alarak kaçmaya çalıştı. Taksiyle kaçmaya çalışan şahıs polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Kılınç'a ait sarraf dükkanına elinde satırla giren ve iki bacağı da sakat olduğu için yürüme değneği kullanan V.F. (29), elindeki satırla içeridekileri etkisiz hale getirdi. Sarrafta bulunan 26 bilezik, 2 künye ve 1 küpeyi alarak elindeki poşete koyan V.F., dükkandan hızla uzaklaştı. Biraz ileride bulunan duraktan bir taksiye binen V.F., kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ilk sorgusu yapılan V.F., daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontrolü yapılan V.F.'nin sarrafa giriş ve çıkışı ise yan dükkanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA