• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İftar Sofrasında konu sağlık
09 Ağustos 2011 Salı 17:43

İftar Sofrası'nda konu sağlık

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Ahmet Yenilmez'le Meram'da İftar Sofrası'nın dün akşamki konukları Abdullah Büyük Hocaefendi ile Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci idi.

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Ahmet Yenilmez'le Meram'da İftar Sofrası'nın dün akşamki konukları Abdullah Büyük Hocaefendi ile Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci  idi.

Sunuculuğunu Ahmet Yenilmez'in yaptığı ve Konya’da yayın yapan 4 televizyon kanalı tarafından canlı olarak yayınlanan programın dünkü ilk konuğu Abdullah Büyük Hocaefendi oldu.

Sivas’tan Konya’ya geleli 41 yıl olduğunu söyleyen Hocaefendi, “Konya halkı bize öyle büyük alaka gösterdi ki akrabalarımızın boşluğunu hiç hissetmedik. Konya’ya gönülden bağlanmış olduk” dedi.

Ribat Eğitim Vakfı ve dergi hakkında bilgi veren Abdullah Büyük Hocaefendi, 3 K sloganı ile hareket ettiklerini belirterek, “İnsanların kafasını, kalbini ve karnını doyurmak gerekir. Vakfımızın faaliyetleri bu doğrultuda devam etmektedir” diye konuştu.

“HASTANELER BOŞALDI”

Programın bir diğer konuğu da Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci’ydi. Konya’nın Ramazan ayıyla hemhal olan bir şehir olduğunu kaydeden Küçükkendirci, “İnsanlar bedenen tuttukları oruca ruhi orucu da kattıkları için hastanelerimize müracaatta bu ayda ciddi azalma oldu. Yine 112 Acil Servise müracaat oranı da aynı şekilde düştü.” dedi.

Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, sağlıklı bir şekilde oruç tutmak için dikkat edilmesi gereken hususları da açıkladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA