• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İbrahim Toraman bıraktı
25 Temmuz 2013 Perşembe 09:50

İbrahim Toraman bıraktı

Sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, Azerbaycan'ın Simurq takımıyla oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. İbrahim Toraman maç sonu açıklamalarda bulundu.
Sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, Azerbaycan'ın Simurq takımıyla oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.
 
Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlı takım, ilk yarıda gol üretemedi ve devre 0-0 sona erdi.
 
Simurq'un 54. dakikada Ballo'nun attığı golle 1-0 öne geçmesinin ardından çabuk toparlanan Beşiktaş, 68. dakikada Dentinho'nun attığı golle skoru eşitledi: 1-1.
 
Simurq kalesi önünde ataklarını ikinci yarıda daha sıklaştıran siyah-beyazlı futbolcular, 84. dakikada Almedia'nın attığı golle 2-1 öne geçerken, karşılaşmada bu skorla sona erdi.
 
"GALİBİYET GÜZEL"
 
Siyah-beyazlı futbolculardan Gökhan Süzen, maçın ardından yaptığı açıklamada, hazırlık karşılaşması da olsa galibiyetin çok güzel olduğunu belirterek, "Kamp kapsamında oynadığımız hazırlık maçlarında ilk kez galibiyet aldığımız için çok mutluyum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.
 
Kamp süresince oynadıkları hazırlık maçlarında takımın iyi ya da kötü yanlarını görme imkanı bulduklarını kaydeden Töre, "Hatalarımızdan ders çıkarıp daha iyi oynayacağız" diye konuştu.
 
İBRAHİM TORAMAN KAPTANLIĞI BIRAKTI
 
Simurq maçından sonra, kaptan İbrahim Toraman yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı.
 
Beşiktaş sezon öncesi Avusturya'da gerçekleştirdiği kampın dördüncü hazırlık maçında Azerbaycan'ın Simurq takımı 2-1 mağlup etti.
 
Maç sonu açıklamalarda bulunan İbrahim Toraman, takım kaptanlığı konusunda teknik direktör Slaven Bilic ile görüştüğünü ve Hırvat teknik adamın takım kaptanlığı için farklı isimleri düşündüğünü kendisine söylediğini belirtti.
"Kampın ikinci etabının başlamasından sonra teknik direktörümüz ile kaptanlık konusunda ufak bir görüşmemiz oldu. Teknik direktörümüz kaptanlık için 3 tane arkadaşımızın üzerinde durduğunu ve yeni bir yapılanmaya gideceğini belirtti. Bu isimlerin de daha çok oynayan arkadaşlarımız olacağını ifade etti. Ben de benim için bu durumun bir problem olmayacağını açıkladım. Bana ne zaman görev verilirse elimden geleni yapıyorum. Ben de kendisine takımda güvendiği, bu görev benden daha iyi yapabilecek birisini bulması halinde destek olacağımı söyledim. Benim açımdan her hangi bir sıkıntı yok. Ben onların önlerini aştım. Kaptanlığı daha iyi yapabilecek hangi arkadaşımız olursa O'nun arkasında oluruz. Bundan sonra bana nasıl görev verilirse en iyi şekilde yapmaya çalışacağız."
 
Toraman kamp dönemi hakkında şu yorumlarda bulundu.
 
"Uzun bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kolay değil tabi ki. Çok fazla transfer yapıldı. Yeni bir teknik adamımız var. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz."
 
GÖKHAN SÜZEN:"İLK GALİBİYETİMİZİ ALMAK ÖNEMLİYDİ"
 
Gökhan Süzen ise maç sonunda şunları söyledi."Çok yoğun bir kamp yaşıyoruz. Takımımız her geçen gün daha iyi oluyor. Böyle maçlar ders çıkarmamız açısından iyi oluyor. İlk galibiyetimizi almamız da bizim açımızdan iyi oldu."
 
DENTINHO:"BANA VERİLEN ŞANSI İYİ KULLANDIM"
 
Karşılaşmada bir gol atan, bir de gol pas veren Dentinho düşüncelerini şu şekilde ifade etti. "Teknik direktörümüz bana bu maçta şans verdi ve ben de bu şansı iyi kullandım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takım olarak iyi bir durumdayız. Performansımız her geçen gün artıyor.
 
Bu arada karşılaşmayı Avusturyalı FIFA kokartlı kadın hakem Tanja Hausott yönetirken, babası Reinhold Theurl da yan hakemlik yaptı.
 
Avusturya kampındaki hazırlıklarını 2 Ağustos Cuma gününe kadar sürdürecek Beşiktaş, yarın sabah basına açık bir antrenman yapacak.
 
Siyah-beyazlı ekip kamp kapsamındaki 4. hazırlık maçını 27 Temmuz Cumartesi günü Villach kentindeki Lind Stadı'nda İngiliz Southhampton takımına karşı oynayacak. Karşılaşma TSİ19.00'da başlayacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA