• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İbrahim Hacıosmanoğluna yakalama kararı!
23 Haziran 2016 Perşembe 15:32

İbrahim Hacıosmanoğlu'na yakalama kararı!

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu'nun, "kadınlara yönelik aşağılayıcı ifadeler kullandığı" iddiasıyla yargılandığı davada, savunmasının alınması amacıyla yakalama kararı çıkarıldı.

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Trabzonspor-Gaziantep futbol maçı sonrasında kadınlara yönelik, "yayın yoluyla halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak alelen aşağılama" suçunu işlediği iddiasıyla yargılandığı davada, sanık Hacıosmanoğlu'nun duruşmaya gelmediği için savunmasının alınması amacıyla hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmedildi.

İstanbul 3. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık İbrahim Hacıosmanoğlu gelmedi. Duruşmada, sanık ve müdahil Tuba Torun'u avukatları temsil etti.

Sanık avukatı Köksal Kızıltaş, müvekkilinin şu an Trabzon'da olduğunu, bu yüzden hazır edemediğini belirterek, ''Duruşma haricinde benim istediğim bir günde resen hazır edip, sanığın savunmasının alınmasını talep ediyorum'' dedi.

Duruşmada söz alan müdahil Torun'un avukatı Tuğba Horasanlı ise, sanık avukatının talebinin hukuka aykırı olduğunu savunarak, bu nedenle talebinin reddine karar verilmesini ve sanık hakkında yakalama kararı çıkarılmasını istedi.

Hakim Mustafa Yener Ulak da, sanığın savunmasının alınması amacıyla hakkında yakalama kararı çıkarılmasına ve savunması alındıktan sonra serbest bırakılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA