• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İbrahim Çınar: Konyaya yakışan bir stad olacak
10 Ekim 2012 Çarşamba 09:12

İbrahim Çınar: 'Konya'ya yakışan bir stad olacak'

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar Stadyumumuz tamamlandığında Süper Lig'de mücadele eden Torku Konyaspor olarak maçlarını yeni stadyumumuzda oynayacaklarına inandıklarını söyledi.

Konya'ya yapımı noktasında yıllardır özlemi çekilen modern stadyumun temel atma töreninin 17 Ekim Çarşamba günü Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleştirileceğini belirten Basın Sözcüsü İbrahim Çınar tamamlandığında Süper Lig'de mücadele eden Torku Konyaspor olarak maçlarını yeni stadyumumuzda oynayacaklarına inandığını söyledi.
Konya'nın yıllardır özlemini çektiği yeni ve modern bir stadyuma kavuşması adına atılan adımların meyvesini verdiğini ve yapımına başlanılan stadyumunun temelinin 17 Ekim Çarşamba günü atılacağını ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Yıllardır ihtiyacı duyulan ve Konya'ya yakışan stadyumun yapımına Haziran ayı içerisinde başlanılmış ve geride kalan yaklaşık 3 aylık süre içerisinde çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Bu önemli projenin temel atma törenini 17 Ekim Çarşamba günü Dışişleri Bakanı hemşehrimiz Sayın Ahmet Davutoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Tamamlandığında Türkiye'nin en yeni ve en modern stadyumlarından biri olacak bu proje yalnızca stadyumla sınırlı kalmayacak olup, çevresindeki spor ve yaşam alanlarıyla birlikte vatandaşlarımıza hizmet verirken, kulübümüze de kalıcı gelirler sağlayacak bir kimlikte olacaktır. Yeni stadyumumuzun şimdiden ülkemize ve Konya'mıza hayırlı olmasını dilerken, Torku Konyaspor olarak yeni sezonda Süper Lig'e yükseleceğine inandığımız takımımızın maçlarını bu stadyumda oynayacağına inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Kulübün bir yandan ekonomik sorunlarla uğraşırken diğer taraftan da kurumsallaşma adına çalışmalarını sürdürdüğünü de sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Bu işler tabiki kolay değil ve süre istiyor. Taraftarlarımızdan kulübümüzün ürünlerinin satışı noktasında çok yoğun bir talep var. Bu konuda yeni internet sitemiz aracılığıyla online store mağazasını faaliyete geçirmek için çalışmalar devam ediyor. En kısa zamanda Torku Konyaspor'umuzun ilk planda formaları, daha sonra ise diğer ürünleri resmi sitemiz aracılığıyla oluşturulacak 'Online Store' mağazasında satılacak" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA