• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hüsnüye Erdoğan Selçuklu’dan destek istedi
15 Ekim 2015 Perşembe 15:06

Hüsnüye Erdoğan Selçuklu’dan destek istedi

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu’da esnaf ve vatandaştan destek istedi. Vatandaşın AK Parti’ye olan teveccühünün giderek arttığının altını çizen Hüsnüye Erdoğan; “Milletimiz ariftir. O yüzden tarife gerek duymuyoruz. İnanıyoruz ki milletimiz, 1 Kasım’da oyunu yeniden istikrardan ve milletten yana olan AK Parti’ye verecektir” ifadelerini kullandı.

1 Kasım’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nın çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, Selçuklu İlçesi’nde vatandaştan destek istedi. Çalışmaya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuba Odabaşıoğlu, AK Parti Selçuklu İlçe Yönetimi ile il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimleri katıldı.

Erdoğan’dan Hasta Ziyareti…

Konya Numune Hastanesi Özalkent Semt Polikliniği’nde tedavi gören ve muayene olan hasta ile hasta yakınları ve hastane personelini ziyaret eden Hüsnüye Erdoğan hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu ve 1 Kasım’da AK Parti için destek istedi.

Daha sonra poliklinik çevresindeki esnafı da ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, burada alışveriş yapan vatandaşla da sohbet etti.

Erdoğan: Halkımız ariftir ve tarife gerek duymuyoruz

1 Kasım Seçim çalışmalarını ve süreci değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili ve Adayı Dr. Hüsnüye Erdoğan, AK Parti olarak 7 Haziran’a göre çok daha iyi durumda olduklarını dile getirdi. Erdoğan; “7 Haziran’a göre çok daha iyiyiz. Halkımız da 13 yıllık iktidarın kıymetini biliyor ve ona göre hareket ediyor. Dolayısıyla halkımız ariftir ve tarife gerek duymuyoruz. Biz, AK Parti neferleri olarak sadece seçimden seçime değil; yılın her ayı hafta ve gününde milletimizle birlikteyiz. Şu son 6 ayda Konyamızın 31 ilçesini, 584 köyümüzü ve 164 beldemizi milletvekillerimiz ile teşkilat mensuplarımızla ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin taleplerini sorunlarını dinledik. Şu anda da çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Başbakanımızın açıkladığı Seçim Beyannamemizde ülkemiz ve milletimiz için yapmayı planladığımız her şeyin vatandaşımız tarafından memnuniyetle karşılandığını görmek bizleri oldukça memnun etti. İnşallah 1 Kasım akşamı partimizin yeniden tek başına iktidar olduğunu göreceğiz” dedi.

SEDEP Projesi Programına katıldı

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve beraberindekiler hasta ile esnaf ziyaretinin yanı sıra Selçuklu Belediyesi tarafından sürdürülen Selçuklu Değerler Eğitim Projesi’nin(SEDEP) uygulandığı Selçuklu Oğuz Kaan İlköğretim Okulu’ndaki programa da katıldı.

Okulda öğrencilerle bir araya gelen Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile diğer protokol üyeleri, SEDEP Projesi kapsamında hazırlanan kitapları öğrencilere hediye etti. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA