• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hüsnü Özkaradan destek çağrısı
01 Eylül 2012 Cumartesi 13:30

Hüsnü Özkara'dan destek çağrısı

Bucaspor karşısında sezonun ilk maçında alınan yenilginin bir iş kazası olduğunu ifade eden teknik direktör Hüsnü Özkara,camiaya destek çağrısında bulundu.
Bucaspor karşısında sezonun ilk maçında alınan yenilginin bir iş kazası olduğunu ifade eden teknik direktör Hüsnü Özkara, her oyuncunun kendileri için bir değer olduğunu ve kadroda bulunan tüm oyuncuların Süper Lig hedefinde takımımıza katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Sezona iyi başlayamadıklarını ve bundaki en önemli etkenin hazırlık döneminde ve Bucaspor maçı öncesinde yaptıkları çalışmaları sahaya yansıtamamak olduğunu belirterek değerlendirmesine başlayan teknik direktör Hüsnü Özkara, “Tabiki böyle olmasını istemezdik. Ama siz kötüyseniz ve rakip bunu iyi değerlendiriyorsa mağlubiyetler ve istenmeyen sonuçlar yaşanabiliyor. Bizde bunu sezonun ilk maçında yaşadık. Daha ligin başındayız. Elbette sahamızda kazanamadığımız için ve oynadığımız kötü futbol nedeniyle üzgünüz. Lig uzun bir maraton. Bu maratonda hastalıklar, cezalar, sakatlıklar olacak. Bu nedenle kadromuzu iyi oluşturmalıyız. Geçen sezon kaçan Süper Lig hedefinden sonra herkes ‘Birkaç iyi adamımız olsaydı, lige çıkardık’ demedi mi?. Bunları da göz önüne aldığımızda alternatifli bir kadroyu kurmak adına yaptığımız çalışmalar ‘yine transfer yapılıyor, kadro yapısı bozuluyor’ şeklinde değerlendiriliyor. Kesinlikle genç oyunculara karşı bir olumsuz düşüncemiz yok, olamaz da. Gençlerimizi ileride Torku Konyaspor’a daha fazla fayda sağlamaları ve tecrübe kazanmaları adına Anadolu Selçuklu Spor’a verdik. Bunun neresi kötü?. Eleştiriler tabiki olacak ama daha nesnel ve objektif bakılarak bunlar yapılırsa daha iyi olur. Biz buraya gelirken Konya şehrinin gücünü, potansiyelini ve vizyonunu bilerek geldik. İyi bir kadro oluşturduk. Amacımız Torku Konyaspor’u Süper Lig’e çıkartmak. Bunun için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Konya şehri, Konyalılar ve Konyaspor’ gönül verenler bu desteği sağlarlarsa başarı da gelecektir. Buna inanıyoruz” dedi.

Deplasmanda oynanacak  1461 Trabzon maçına da değinen teknik direktör  Hüsnü Özkara, “Rakibimiz ilk hafta deplasmanda kazandığı maçın moraliyle karşımıza çıkacak. İlk maçta yaptığımız hataları bu maçta tekrarlamadan sahadan tüm Konyalıları sevindirecek bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA