• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hüsnü Özkara: Tek eksik goldü
17 Eylül 2012 Pazartesi 10:01

Hüsnü Özkara: 'Tek eksik goldü'

İlk 2 maça oranla Gaziantep B.Ş.Bld.Spor karşısında daha iyi mücadele ettiklerini, futbol adına yapılması gerekenleri yaptıklarını ifade eden Hüsnü Özkara, tek eksiklerinin gol olduğunu belirtti.
Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ile oynanan ve 0-0 sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Hüsnü Özkara, “Bugün oyuncularımız ilk iki maça oranla daha istekliydiler. Kazanmamız gereken bir maça çıktık. Ancak her şeyi yapmamıza rağmen berabere kaldık. Özellikle ikinci yarıda oyuna ağrılığımızı koyarak kazanacak pozisyonları da bulduk. Oyunun kontrolü bizdeydi. Kolay pozisyon vermedik. Tek eksiğimiz goldü. Her şeye rağmen oyuncularımı ortaya koydukları mücadele ve kazanma hırslarından dolayı kutluyorum. İnşallah bu arzu ve istek bundan sonra artarak devam eder ve bize galibiyeti getirecek golleri buluruz” dedi.
Bir basın mensubunun ‘Her maça farklı bir kadro ile çıktınız. Bizim bildiğimiz Hüsnü Özkara bir kadro belirler ve bu kadro ile yoluna devam eder. Torku Konyaspor kadrosu ne zaman oturacak?’ sorusuna  Hüsnü Özkara, “Her maça farklı çıkmamızın nedeni yaşanılan sakatlıklar. Bunu herkes biliyor. Ama oyuncularımızın iyileşerek aramıza dönmesiyle ve tam olarak kadromuzun oturmasıyla daha iyi olacağız. Bugün oyuna sonradan giren Ömer Ali bizim için ne kadar önemli bir değer olduğunu mücadelesiyle ortaya koydu. Diğer arkadaşlarımızda bu takımın başarısı için ter döküyor. İnşallah bundan sonra takımımız oturmuş kadrosuyla başarılar imza atacaktır” şeklinde görüş belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA