• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hüseyin Çelik, Köşk seçimi için konuştu
08 Mayıs 2014 Perşembe 15:18

Hüseyin Çelik, Köşk seçimi için konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik son dönemde yaşanan hadiselerle ilgili konuştu.
Devletimiz Tarım alanındaki iş yapanlara büyük destek veriyor. 2005 ylında toprak yasası çıkartıldı. 9 yıldır çalışması olan bir çalışmaydı. 1961'le 2002 arası 450 bin dönüm tapulaştırıldı. 6.5 milyon tapulaştırma yaptık.
Su durmadan kirleniyor. Biz bunun da önüne geçtik. Sayın Başbakanımıza ve Tarım Bakanımza teşekkür ediyorum. Huzurlarınızda CHP ve MHP'ye teşekkür ediyorum. BDP'ye teşekkür edemiyorum. Sosyalist tabandan gelmesine rağmen BDP buna karşı çıktı. Toprak kullananın su toprağın dediler ama sloganda kaldılar.
Arazi küçülüyor ve insanlar yaşamlarını sürdüremiyor. Ülkemiz adına büyük bir müjde olan bu kanuna medyamızın bakmasını istiyorum. İşletme verimliliği çok önemlidir. Biz de bunu başardık.
Bazı medya organalrında Muğla Datça Bozburun ile ilgili yalan haberler yapmaya başladılar. Hani Gezi olaylarının yıldönümüne denk geldik ya bunu kaşıyacak haberler yapamaktalar.
Medyanın yaptığı yalan haberlere karşı çıkmak medya özgürlüğne karşı çıkmak mıdır?
Muğla'da 9-10 yıldır bir çalışma yapılıyor. Bu çevre düzenidir. Datça Bozburun'da 5 köyün imarı çözülmüş. 12 köyün durumu çözülememiş.
1/25000 arazi düzenlemesi yapıldı. Şimdi gelen itirazları Çevre Bakanlığı değerlendirecek. Eğer bu itiraz haklıysa bu kararlar değerlendirilecek.
Bu iş yapılırken herkesin görüşü alınmış. Sit alanları, doğa koruması yapılmış organik tarım göz önünde bulundurulmuş.
Datça'ya gidiyor gazeteciler, CHP'li Datça belediye başkanı buna ihtiyacımız var dedi. Yıllardır bu düzenlemeyi bekliyorduk dedi.
Ama bunlar o medyada yer almadı. Sahiller yağmalanıyor diyorlar. Geçen yaz sayın Başbakan bizzat tekneyle çıkıp buraları denetledi. Bizden önce yapılan tahripatları düzeltiyoruz.
Gezi'de bu işi yapmak istediler bu işin modası geçti. ODTÜ yolunu en çok CHP'liler kullanıyor. O yol direkt CHP genel merkezine gidiyor.
Sahillerde otel yapımına Özal izin vermeseydi bugün turizmde bir yere gelemezdik.
Turizm bu ülkenin can damarıdır. Gazetelerde çıkan çarpık haberleri halkımızın bilmesini istiyoruz.
İstanbul yarımadada inşaat yapılıyormuş. Ya suriçinde inşaat tabii ki yapılacak. Yeşili koruyarak doğayı koruyarak yapılacak.
Eğer bunda İstanbul Büyükşehir'in,  Fatih Belediyesi'nin bir yanlışı varsa bunun biz söyleriz. Arkadaşlar bir posttan bir ayakkabı çıkar. Kimse ümitlenmesin.
Freedom House bir rapor yayınladı. Bizim medya hemen sevindi. Daltonlar diyor ya en kötü benim. Bunlar zevkten dört köşe oldular.
Komşunun evi yansa da yumurta pişirsemci bunlar.  Freedom House 1. dğnya savaşında propanganda amaçlı kuruldu. Biz Sudan'dan, Uganda'dan bile kötüymüş.
Krallıklar bizden daha özgürmüş. Türkiye'de 5 milyon gazete basılıyor. Basılan gazetelerin 4'e 3'ü muhalif.
İktidarı destekleyen gazetelerin trajı 1 milyon 250 bindir. 1000 tane köşe yazarı var. Bunun 5'te 4'ü muhalif.
Türkiye'de özgür olmayan basın sabah akşam Başbakan'a hakaret ediyor.
Neden medya-patron ilişkisi, emek - sermaye ilişkisini, basının bağımsızlığından bahsetmiyoruz. Beni takip eden gazeteciler üç kuruş maaşa çalışıyorlar.
AK Parti'ye muhalif olan gazeteciler terörist olanı çok seviyor. Hükmü kesinleşmiş kişiler var.
Bunların çoğu PKK, DHKP-C'li, MLKP'li, TİKKO'lu. Alfabenin her harfi var.
Gazeteci teröristse teröristtir. Freedom House'u destekleyenler kim olduğu ortada.
Sayın Bahçeli'nin bir çatı aday teklifi var. CHP'ye bir teklifi var. Bahçeli'nin büyük matematik dehasından bahsediyorum. Bahçeli 40. yılındaki hesap ortadadır. 
Diyorduk ki, bizim neden Pisagorumuz yok. Kendisinin üçgen çizdiğini de öğrendik. Bunlardan çatı matı olmaz. Bunlardan ancak tencere kapak olur.
Sayın Başbakan CHP MHP ruh ikizidir dediği zaman kızdılar. MHP ve CHP'nin üst düzey ortaklığı hayırlı olsun.
Bahçeli'ni söylediği bir şey daha var. Cumhurbaşkanı olduğu zaman hemen istifa etsin. Peki sayın Bahçeli hemen emirlerinizi yerine getiriyoruz.
Sayın Başbakan yerel seçimlere giderken istifa ediyor mu? Böyle maskaralık olur mu?
Sayın Bahçeli, sayın Gül'e güzel sözler söyledi.  Muhalefet sayın Cumhurbaşkanımızı sevmiyorlar. İstiyorlar ki, araları açılsın. Onlar birbirlerinin rakibi falan değil. Mütemmim cüzüdür.
Diyorlar ki, AK Parti BDP'yle ittifak yapacak. Hiçbir zaman aklımızdan geçmedi. Biz milletle ittifak yapacağız. CHP'ye, MHP'ye, BDP'ye oy veren vatandaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan'a oylarını vereceklerdir.
MHP'nin muhfazakar tabanı zaten MHP'den rahatsız sadece mecburen katlanıyorlar. Biz seçimlerde miletle ittifak yapacağız.
Gelelim vergi meselesine diyorlar ki, vergiyi yine Beyaz Türkler ödedi. Demek ki Anadolu Kaplanları, Aslanları hala sizin kadar para kazanamıyor.
Bakın CHP Beşiktaş'tan, Bakırköy'den Şişli'den oy alıyor ama Bağcılar'dan oy alamıyor.
AK Parti zamanında zengin oldular lafı da böylellikle çöpe gitti.  Şu adam neden vergi listesine girmedi diyorlar. Arkadaşlar yatırımcılarla bu vergi işini karıştırmayın. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu bilir mi? Hesap uzmanı bilmesi gerekir.
Vergi rekortmenlerinin çoğu İstanbul'da. Yani yine Beyaz Türkler kazanıyor. Bir gazetede çıkmış çok kazandığımız için vergi vermiyoruz diyor. Neden ben çok vergi vermiyorum. Demek ki sen kazandığın için vergi veriyorsun.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA