• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hurtado resmen Konyaspor’da!
07 Ağustos 2018 Salı 13:09

Hurtado resmen Konyaspor’da!

Atiker Konyaspor, uzun süredir pazarlık aşamasında olduğu Paolo Hurtado ile 3 yıllık resmî sözleşme imzaladı

Anadolu Kartalı, 10 numara mevkisini Perulu oyuncu Paolo Hurtado ile doldurdu. Geçen sezon Vitoria SC takımında forma giyen ve Avrupa Ligi maçında Atiker Konyaspor filelerini havalandıran Hurtado, kendini gece geç saatlerde yeşil-beyaz renklere bağladı. Konya Büyükşehir Stadı’nda gerçekleştirilen imza töreninde yıldız oyuncu 3 yıllık resmî sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan As Başkan Osman Koçak  “Transfer dönemi içinde önemli isimleri Atiker Konyaspor’umuza kazandırdık. Onlardan bir tanesi de Paolo Hurtado. Kendisi çok yönlü bir oyuncu. Kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Yeni transferimiz Hurtado ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Camiamızın heyecanla bu transferi beklediğini biliyoruz. Ancak taraftarlarımız imzanın bu saate kadar uzamasının haklı sebepleri olduğunu mutlaka değerlendireceklerdir. Sonuç itibariyle karşılıklı olarak her konuda anlaştık. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Yeni transfer Paola Hurdato ise “ Daha önce muazzam bir ambiyansın olduğu bu şehirde ve stadyumda sahaya çıkma şansını yakalamıştım. Şimdi artık Konyaspor’dayım ve takımımız için büyük bir hırsla çalışıp, başarımıza katkı sağlamaya gayret edeceğim” şeklinde konuştu.

Avrupa Ligi’nde 9 maça çıkan Hurdato orta saha ve forvet arkasında görev yapıyor. Geçtiğimiz sezon Vitoria Guimaraes takımında forma giyen Hurdato 28 Eylül’de 2017’de Konya’da oynanan ve Konyaspor’un 2-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi maçında konuk ekibin golünü atmıştı.

Hurdato Atiker Konyaspor’da 16 numaralı formayı giyecek

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA