• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hürriyet yalan haberle intikam mı alıyor?
07 Ocak 2010 Perşembe 21:27

Hürriyet yalan haberle intikam mı alıyor?

Spor müdürlüğünü Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Ercan Saatçi'nin yaptığı Hürriyet'te bugün 'Arda'yı tanımıyorum' diyen Messi röportajının yalan olduğu ortaya çıktı.
Spor müdürlüğünü koyu Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Ercan Saatçi'nin yaptığı Hürriyet bugün yeni bir yalan habere daha imza attı.

Metin Özülkü'yle Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir programda reklam arasında G.Saray hakında ağza alınmayacak küfürler eden bu görüntülerin internete düşmesiyle de G.Saray Spor Kulübü, gazeteye boykot çağırısı yapmış ve Saatçi'nin istifasını istemişti.

Sarı kırmızılı kulüp tesislere Hürriyet muhabirlerini de almıyordu.

Bugün gazetenin internet sitesinde yayınlanan haberde, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moldovan'ın kuzeni ile evlenip İsviçre'nin Zürih kentine yerleşen Yasemin Akduman Pelosi, Messi'ye ceple ulaşmış ve yaptığı röportajda Barcelonalı yıldızın G.Saray'ın genç kaptanı Arda Turan'ı tanımadığı iddia edilmişti.

Bu haber sonrası 25 Mart 2009'da Sabah gazetesinde Galip Öztürk imzalı haberde Messi şunları söylemişti:

Messi'nin Galatasaray ve Fenerbahçe için de söylediği birer cümle vardı. Genç yıldız, Fenerbahçe için, "Geçen yıl Inter'i yendikleri maçın özetini izlemiştim. Roberto Carlos ve Güiza'nın F.Bahçe'de oynadığını biliyorum" diye konuştu. Messi, Galatasaray'a dair de şu yorumu yaptı: "UEFA Kupası'nı aldıklarını biliyorum. Bu önemli bir başarı."

ARDA BENİM TAKIMIMDA HEP VAR

Messi, Türkiye'de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi'nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı.

.......

Hürriyet'in böyle bir habere imza atması 'Acaba G.Saray'ı küçük düşürüp intikam mı alıyor' yorumlarına neden oldu..

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA