• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Horozuna Quaresma ismini verdi
04 Şubat 2011 Cuma 09:10

Horozuna Quaresma ismini verdi

Almanyada yaşayan Aydınlı Emin Demirezer, horozuna Quaresmanın adını verdi.
Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Delmenhorst kentinde yaşayan Aydınlı Emin Demirezer, beslediği horozuna Beşiktaş'ın dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Quaresma'nın ismini verdi.
 
Beşiktaş'a son trasferlerle yıldızlar topluluğu haline geldiğini, bu trasferler için en iyi ismin Quaresma olduğunu, bu oyuncuyu çok sevdiği için horozuna Quaresma ismini verdiğini anlatan Demirezer, "Ben koyu bir Beşiktaşlıyım. Benim gibi horozum da Beşiktaşlı. Onun da siyah beyaz kaşkolu ve forması var. Horozumun şimdiye kadar ismi yoktu. Onu kara olarak çağırıyordum. Ancak Beşiktaş'a Quaresma gelince onun ismini verdim. Horozuma "Quaresma" diye seslendiğimde yanıma gelip elimden yemini yiyor. Horozum da Beşiktaş gibi iyi. İsmini de oldukça sevdi" dedi.
 
MAÇLARA DA GÖTÜRÜYOR
Yaklaşık bir yaşında olan horozunu Beşiktaş maçlarına da götürdüğünü belirten 63 yaşındaki Emin Demirezer, "Delmenhorst kentinde maçlar Hürriyet Spor Lokali'nde izlenir. Bende Beşiktaş maçlarını izlemek için oraya giderim. Giderken beraberimde horozumu da götürürüm. Siyah Beyaz renklerle süslediğim horozumla birlikte maç izlerim. O bu arada Beşiktaş'ın simgesi oldu. Her golden sonra da ötüyor" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA