• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hokey takımımız artık Süper Ligde mücadele edecek
05 Nisan 2011 Salı 15:56

Hokey takımımız artık Süper Ligde mücadele edecek

Konya Büyükşehir Belediyespor Hokey Takımı, Nevşehirde yapılan maçlarda grubunda üçüncü oldu ve Süper Ligde mücadele etme hakkını kazandı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Hokey Takımı, 30 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda yapılan ve 14 takımın katıldığı maçlarda grubunda üçüncü olarak çeyrek finale kaldı. Konya Büyükşehir Belediyespor, bu başarısıyla Türkiye Hokey Süper Ligi'nde mücadele etme hakkını kazandı.

Takım olarak Süper Lig’e çıkabilmek için çok mücadele ettiklerini ve başardıklarını belirten Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Cevdet İşbitirici, amaçlarının Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Tüm sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri tebrik eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, sporcuların başarıları kadar eğitimlerine de önem verdiklerini, amatör branşlara desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti.

KOŞANİ, KARATE TURNUVASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Bu arada, Konya Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’ndan Seyit Koşani, 21-22 Nisan’da Konya’da düzenlenecek 1. Uluslararası Çocuk Spor Oyunları Karate Çocuk Turnuvası’nda 50 kiloda ülkemizi temsil edecek. Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra; İspanya, Fransa, İtalya, Bosna Hersek ve Azerbaycan’dan sporcular katılacak.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA