• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hobbit: Beş Ordunun Savaşı 17 Aralıkta vizyonda
09 Aralık 2014 Salı 17:18

"Hobbit: Beş Ordunun Savaşı" 17 Aralık'ta vizyonda

İngiliz yazar John Ronald Reuel Tolkien'ın "The Hobbit" romanından uyarlanan üçlemenin son filmi "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı" 17 Aralık'ta izleyici ile buluşuyor.

Oscar ödüllü sinemacı Peter Jackson'ın, İngiliz yazar John Ronald Reuel Tolkien'ın "The Hobbit" romanından uyarladığı üçlemenin son filmi "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı" 17 Aralık'ta izleyici ile buluşuyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, sinemaseverlerin merakla beklediği film, Türkçe altyazılı ve Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek.

Ian McKellen'ın gri Gandalf, Martin Freeman'ın Bilbo Baggins, Richard Armitage'ın ise Thorin Meşekalkan rollerini üstlendiği filmin senaryosunu Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson ve Guillermo del Toro üstlendi.

Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve Cüceler Bölüğü'nün maceralarının destansı bir sona ulaşacağı final filminin konusu kısaca şöyle:

"Erebor Cüceleri yurtlarının büyük zenginliğine yeniden kavuşmuştur ancak şimdi dehşet verici Ejderha Smaug’u Göl Kasabası’nın savunmasız erkekleri, kadınları ve çocuklarının üzerine serbest bırakmış olmanın sonuçlarıyla yüzleşmek zorundadırlar."

Saniyede 48 kare ve 3 boyutlu olarak çekilen film, seçili sinemalarda Yüksek Kare Hızı 3B (HFR 3D) olarak, diğerlerinde ise 2 ve 3 boyutlu ya da IMAX® formatında gösterilecek.

"Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" ve "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları"nın ardından çekilen final filmi, Miramar-Wellington'daki tesisler ile Yeni Zelanda'nın çeşitli gerçek mekanlarında yapıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA