• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hizmet götürme yarışı başladı
22 Haziran 2011 Çarşamba 14:30

'Hizmet götürme yarışı başladı'

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 12 Haziran seçimlerinde milletin ortaya koyduğu iradenin; demokrasi, Türkiye'nin lider ülke olması ve on büyük ekonomi arasına girmesi yolunda..
     Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 12 Haziran seçimlerinde milletin ortaya koyduğu iradenin; demokrasi, Türkiye'nin lider ülke olması ve on büyük ekonomi arasına girmesi yolunda büyük destek olacağını söyledi.
     Davutoğlu, milletvekili genel seçimlerinde Konya'da partisinin en yüksek oy oranına ulaştığı Sarayönü ilçesine bağlı Kurşunlu beldesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
     İlk olarak Kurşunlu Belediye Başkanı Ali Sami Ülker'i makamında ziyaret eden Davutoğlu, daha sonra Belediye Düğün Salonu'nda yaptığı teşekkür konuşmasında, ''Milletimiz, 12 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde çok büyük bir irade ortaya koydu. Bu irade, demokrasi yolunda, Türkiye'nin lider ülke olması yolunda ve 10 büyük ekonomi arasına girmesi yolunda geleceğe dönük, milletimizin verdiği çok büyük bir destek'' diye konuştu.
     Davutoğlu, Türkiye genelinde kendilerine en büyük desteği Konya'nın verdiğini ifade ederek, şunları söyledi:
     ''Bütün Konyalılara teşekkür ediyoruz. Konya'ya da bu yakışırdı. 12 Haziran'dan sonra biz, artık her yerde başımız daha dik dolaşıyoruz. Bunlar da sizin sayenizde oldu. Konya'da 31 ilçeye 42 beldeye ziyarette bulunduk. 73 açık hava mitingi yaptık, salon toplantıları hariç. Bütün bu mitinglerde halkımızın bize duyduğu güveni görünce enerjimiz arttı. 12 Haziran'da da bu enerji kendini gösterdi. Hepinize çok büyük teşekkür borçluyuz. En anlamlı teşekkürü de en fazla oy aldığımız Kurşunlu'ya borçluyuz. 12 Haziran'dan önce en fazla oy alacağımız belde ve ilçeye teşekkür ziyaretinde bulunacağız demiştik. İlk ziyaretimizi Kurşunlu'ya yapıyoruz. Çünkü Kurşunlu, yüzde 93.37 ile beldeler arasında birinci geldi. Kurşunlu bizim kalbimizde silinmeyecek bir yer edindi. Konya'nın siyasi tarihinde özel bir yer edinmiş oldu. Burada emeği geçen 7'den 70'e herkese teşekkür ediyorum.''
     Seçimlerin geride kaldığını ifade eden Davutoğlu, kendilerine oy verenlerle vermeyenler arasında hiçbir fark görmediklerini vurgulayarak, ''Şimdi her yere hizmet götürme zamanı. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Kurşunlu'nun da ihtiyaçlarını gözden geçireceğiz ve ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız'' dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA