• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hız tutkunu genç hayatını kaybetti
07 Ocak 2013 Pazartesi 09:58

Hız tutkunu genç hayatını kaybetti

Konyada aşırı hız sonucu kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden 20 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

Konya’da aşırı hız sonucu kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden 20 yaşındaki sürücü, önce park halindeki 3 araca ardında da betonarme olan tatlı su çeşmesine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı çıkarılan genç sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.T. (20) idaresindeki 42 FN 733 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, önce hızla yolun kenarında park halinde bulanan bir kamyonet ve iki otomobile ardından da betonarme olan tatlı su çeşmesine çarptı. Çarpışmanın ardından savrulan otomobilin sürücüsü Y.T, ağır yaralandı. Hurdaya dönen araçtan vatandaşlar ve arkadaşları tarafından çıkarılan Y.T, ambulansla kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası tatlı su çeşmesi paramparça olurken, park halindeki 3 araçta büyük çapta hasar meydana geldi. Otomobilin çarpması sonucu 3 aracında yönlerinin değişmesi görenleri şaşkına çevirdi.
Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar, hayatını kaybeden sürücünün aşırı hızlı olduğunu iddia ederek, caddede herhangi bir önlemin alınmamasına tepki gösterdi. Kaza sonrası itfaiye ekipleri, olası bir yangına karşı araçların elektrik aksamlarını keserek önlem aldı. Polisin yaptığı incelemelerin ardından kazaya karışan araçlar bulundukları yerden kaldırıldı. Hastane morguna kaldırılan genç sürücünün cesedi, savcının yaptığı otopsiden sonra ailesine teslim edildi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA