• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hırsızın güvenlik kamerası ile imtihanı
19 Haziran 2016 Pazar 10:26

Hırsızın güvenlik kamerası ile imtihanı

İstanbul Beyoğlu'nda gece saatlerinde bir eve giren hırsız, evin içerisindeki güvenlik kameraları ile karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı. Koluyla kapatması ve kapüşonunu çekmesine rağmen bir türlü yüzünü gizleyemeyen hırsız, kameraların yönünü değiştirdiği evden 15 bin lira çaldı.

Hırsızlık olayı geçtiğimiz pazar günü saat 01.30 sıralarında Beyoğlu Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde açık olan pencereden bir eve giren hırsız evin içerisinde güvenlik kameralarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Eve girmesinin ardından dikkatlice güvenlik kamerasına bakan hırsız, önce koluyla ardından kapüşonunu çekerek yüzünü saklamaya çalıştı. Ardından kameranın açısından çıkan hırsız, yönünü değiştirerek odaları gezmeye başladı. Mutfaktan çıkarak koridor üzerinden odaya giren hırsız, burada da güvenlik kamerası ile karşılaşınca koluyla yüzünü gizledi.

Evde bir süre gezinen hırsız, odadaki kameranın da yönünü değiştirdi. Ancak hırsız, tüm uğraşlarına rağmen yüzünü saklayamadı. Kameraların yönünü değiştirdikten sonra evi araştıran hırsız, yatağın altında saklı 15 bin lira ile dizüstü bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı.
Polis, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA