• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hırsıza özel ambulans uçak
25 Ağustos 2011 Perşembe 10:41

Hırsıza özel ambulans uçak

Konya'da elektrik trafosu içerisinde hırsızlık yaparken yangına sebebiyet veren ve vücudunun büyük bir bölümü yanan şüpheli ambulans uçakla Samsun'a gönderildi.
Konya'da elektrik trafosu içerisinde hırsızlık yaparken yangına sebebiyet veren ve vücudunun büyük bir bölümü yanan şüpheli ambulans uçakla Samsun'a gönderildi.
 
Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün gece saatlerinde merkez Meram ilçesi Azerbaycan Caddesi'ndeki eski Et Balık Kurumu'nun arazisindeki elektrik trafosunda meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlıktan 16 kez yakalanan 35 yaşındaki Murat T., trafodan bakır kabloları sökerken kısa devre yaptırması sonucu yangın çıktı. Alevler arasında kalan Murat T., yakında bulunan polisler tarafından kurtarılırken, yangını da itfaiye ekipleri söndürdü.
 
Yüzü ve vücudunun büyük bir bölümünde derin yanıklar oluşan Murat T.,
ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk tedavisi yapılan Murat T., Konya'da yanık tedavi merkezi bulunmadığı için başka bir ilde yanık tedavi merkezi arandı. Yetkililerin araştırması sonucu, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bulunan yanık tedavi merkezinde boş yer olduğu belirlendi. Bunun üzerine Ankara'dan Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçaklarından biri hastanın sevkinde kullanılması için talep edildi. Ankara'dan gelen ambulans uçak derin yanıkları olan hırsızlık şüphelisi Murat T.'yi alarak tedavisinin devam edileceği Samsun'a götürdü.
 
Öte yandan, bir çok kez ev, oto ve iş yerinden hırsızlık yaptığı öğrenilen şüpheli hakkında da polis soruşturma başlattı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA