• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hırsız acemice davranınca yakayı ele verdi
15 Eylül 2010 Çarşamba 13:35

Hırsız acemice davranınca yakayı ele verdi

Konya'da daha önce bir hırsızlık şebekesinin liderliğini yapan sabıkalı hırsız, yanına adam bulamayınca bu kez kendisi bir iş yerini soymaya kalktı
Konya'da daha önce bir hırsızlık şebekesinin liderliğini yapan sabıkalı hırsız, yanına adam bulamayınca bu kez kendisi bir iş yerini soymaya kalktı. Parmak izi bırakmamak için eldiven giyen zanlı, bir iş yerinin çatısındaki camı kırarak halatla içeri girdi. Yaklaşık 10 dakika kaldığı iş yerinde bir şey bulamayınca eli boş dönen zanlı, güvenlik kamerası sayesinde yakalanmaktan kurtulamadı.
 
Merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi'nde Mehmet Ay, kendisine ait iş yerinin çatısı delinerek içeri hırsız girdiğini fark etti. Bürosunda bilgisayar kasasının parçalandığını, içeride de değerli bir şey olmadığı için hırsızın bir şey alamadan gittiğini fark eden Ay, güvenlik kamerasını inceledi. Kamerada zanlını içeri girerek iş yerini uzun süre karıştırdıktan sonra boş döndüğünü gören müşteki durumu polise bildirdi.

POLİS ANINDA YAKALADI
Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerasını incelediğinde hırsızın daha önce 20 kez hırsızlıktan ve bir hırsızlık şebekesinin örgüt liderliğini yapmaktan yakalanıp tutuklanan 39 yaşındaki Mustafa Ş. olduğunu tespit etti. Polis, şüpheliyi evine yaptığı baskınla yakaladı. Yakalanan şüpheli Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra hırsızlığa teşebbüs suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlı Mustafa Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine
gönderildi.
 
Dört ay önce hırsızlık yapmak için örgüt kurmak ve örgüt liderliği yapmaktan tutuklanan Mustafa Ş'nin, 1 hafta önce cezaevinden çıktığı, hırsızlık yapacak ekip bulamadığı için kendisinin hırsızlık yapmaya başladığı öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA