• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hiltonda iftar bir başka
04 Ağustos 2011 Perşembe 13:22

Hilton'da iftar bir başka

Hilton Garden Inn Konya, Ramazan ayı boyunca Türk ve Osmanlı mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini konuklarına sunmaya hazırlanıyor.

Hilton Garden Inn Konya, Ramazan ayı boyunca Türk ve Osmanlı mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini konuklarına sunmaya hazırlanıyor.Hilton Garden Inn Konya, zengin içerikli iftariyelikleri, iftar sofralarının gözdesi çorbaları, değişik tariflerle hazırlanmış börekleri, beğendili dana kebabı, tavuk külbastı, kuzu kavurma ve Konya fırın kebabı gibi başlangıç ve ana yemeklerin yanı sıra, dondurmalı sacarası, fıstıklı güllaç, cevizli baklava, dondurmalı fırın sütlaç, şekerpare gibi lezzetlerle hazırlanmış 5 farklı menüsüyle konuklarına  dört dörtlük iftar sofraları sunuyor.

Dileyen konuklar ise Sumac Grill Restaurant’ın birbirinden özel lezzetlerden oluşan açık büfesinden yararlanarak,  Ramazan sofralarını diledikleri gibi kendileri oluşturabilir iftar yemeklerini bir lezzet şölenine dönüştürebilirler.


Hilton Garden Inn Hakkında

 Hilton Garden Inn sürekli olarak, bugünün seyahat eden meşgul insanlarına, tüm konuk odalarındaki ücretsiz kablolu ve WiFi internet erişiminden, PrintSpot(tm) mobil baskı, otelin ücretsiz 24 saat iş merkezi, yenilikçi stres alıcı Garden Sleep SystemTM ve Herman Miller üretimi ergonomik Mirra® sandalyesine kadar, seyahatleri esnasında kendilerine gereken her şeyi sunmaya çalışan ödüllü, orta ücretli bir markadır. Bu yüzden ister kişisel ister iş sebebiyle seyahatte olun, Hilton Garden Inn konuklarına evden uzakta derin bir uykuyu, rahat çalışmayı, lezzetli yemekleri ve dinç kalmayı sağlayacak konfor ve hizmetleri garanti ediyor.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA