• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hidromek Konya’da tarım sektörüyle buluşuyor
22 Mart 2018 Perşembe 12:57

Hidromek Konya’da tarım sektörüyle buluşuyor

Türkiye’de son 9 yıldır kazıcı yükleyici, son 6 yıldır ise hidrolik ekskavatör satışlarında pazar lideri olan HİDROMEK, tarım sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle Konya’da buluşuyor.

Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarla sektördeki konumunu güçlendiren HİDROMEK, fuarda kazıcı yükleyici, paletli ekskavatör ve mini kazıcı yükleyici ürün gruplarından oluşan makinelerini ziyaretçiler ile buluşturdu.

HMK 102S SUPRA

Zorlu ve uzun çalışma şartlarına göre tasarlanan HMK 102S Supra kazıcı yükleyici, düşük yakıt tüketimi ve yüksek performans sağlayarak iş verimliliğini artırıyor. HMK 102S Supra’da hem yük taşıma gücünü hem de dayanıklılığı artırmak amacıyla ağır hizmet tipi akslar kullanıldı. Mükemmel ağırlık dağılımına ve geniş denge ayaklarına sahip HMK 102S Supra, engebeli arazilerde stabil bir kazı imkanı sağlıyor.

HMK 140 LC

Her türlü saha şartları için farklı çalışma modları ile yakıt tasarrufu sağlayan HMK 140 LC paletli ekskavatör, uzun ömür kombinasyonu gözetilerek üretildi. Ağır saha şartlarında maksimum performans sağlayan HMK 140 LC paletli ekskavatör, konforlu kabini ve mükemmel kumanda kabiliyeti ile sınıfında lider operatör konforunu ve birçok donanımı kullanıcısına sunuyor.

HMK 62 SS

Kompakt boyutları, kendi ekseni etrafında tek noktada 360 derece dönebilme yeteneği, yükleme kolaylığı ve farklı ataşmanlarla kullanılabilme özelliği ile çok yönlü kullanım sağlayan HMK 62 SS mini kazıcı yükleyici, özellikle şehir içi ve tarım uygulamalarında farkını ortaya koyuyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA