• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hesaplaşmak için bomba patlattı
19 Haziran 2012 Salı 12:57

Hesaplaşmak için bomba patlattı

Konya'da bir kişi, iddiaya göre, parasını alamadığı şahsın peşinden giderek girdiği iş yerinde, "Abdestimi aldım bu işi halledelim" diyerek el yapımı bombayı patlattı.
Konya'da bir kişi, iddiaya göre, parasını alamadığı şahsın peşinden giderek girdiği iş yerinde, "Abdestimi aldım bu işi halledelim" diyerek el yapımı bombayı patlattı. Bombayı patlatan şahıs ile, borçlu olduğu belirtilen şahıs yaralandı.
Olay, merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Yeni Hurdacılar Sanayi içerisinde bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, Süleyman A, 20 bin lira alacağı olduğunu öne sürdüğü İbrahim Ü'yü takip etti. Ünal'ın girdiği iş yerine giren Ada, elindeki poşeti masaya koydu. Ada, "Abdestimi aldım, bu işi burada bitirelim" diyerek el yapımı bombayı patlattı. Olayda Selayman A. ve borçlu olduğunu iddia ettiği İbrahim Ü. yaralandı. Yaralılar Konya Numune Hastanesi ve Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerine gelerek inceleme yaptı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA