• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hesap yalan belge sahte!
29 Kasım 2017 Çarşamba 13:35

Hesap yalan belge sahte!

Türkiye'ye saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde CHP lideri yine sahnede... Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün eline tutuşturduğu kağıt parçalarıyla şov yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açtığı 1,5 milyon liralık davaya konu olan iftiralarını sahte belgelerle şov yaparak açıklayan Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün eline tutuşturduğu kağıt parçalarıyla tarihi bir skandala daha imza attı. CHP'li eski vekil Aykan Erdemir'in ise Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile irtibatını sağlayan isim olduğu ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu, CHP'yi ABD'deki Rıza Sarraf kumpasını da sahiplendi. Hain örgütün yönlendirmesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine açıkça iftira attı. Eline tutuşturulan kağıtları, Meclis'te gösterdi. Ama sinsi plan geri tepti. AK Parti, "Bu seviyesiz siyaset, tarihin çöplüğüne gömülecek" diyerek iddiaları kesin dille reddetti. 

TUZAK DEŞİFRE OLDU

Büyük tuzakta Kılıçdaroğlu'na yine figüranlık rolü düştü. Dün kürsüden salladığı kağıt parçalarının FETÖ'cülerin ürettiği ve Bhrara'nın iddianamesine koyduğu sahte belgeler olduğu anlaşıldı.

CHP'Lİ VEKİL TÜRKİYE KARŞI TANIK OLDU

Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile irtibatını sağlayan CHP'li eski vekil Aykan Erdemir'in ABD'deki kumpas davasında "tanık" olduğu anlaşıldı. 

Türkiye'ye ekonomik ve siyasi operasyon çekmek amacıyla ABD'de açılan Sarraf davasında yeni bir skandal ortaya çıktı. Davaya sahte belgeleri CHP'li eski vekil Aykan Erdemir ile FETÖ'cü murakıp Canıtez'in götürdüğü belirlendi. 

ABD'de Türk vatandaşlarına yönelik açılan davaya sahte delil ve belge götürdüğü tespit edilen, firari Bankalar Yeminli Murakıbı Osman Zeki Canıtez ile CHP'li eski Milletvekili Aykan Erdemir hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

AVUKAT RESTİ ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu'nun zırvalarına cevap, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'den geldi. 

Özel, "K.K'nın iddialarının tamamı yalan gösterdiği kağıtların tamamı sahtedir. Derhal o kağıtları savxılığa verip, suç duyurusunda bulunmalıdır. Anlaşılıyor ki K.K. bir kez daha FETÖ tarafından tuzağa düşürülmüştür." dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA