• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hesabını vereceksin
05 Mayıs 2013 Pazar 17:11

Hesabını vereceksin

Başbakan Erdoğan,"Suriye'de hayatını kaybedenler, yüz bine doğru yaklaşıyor. Ey Beşşar Esed, vallahi bunun hesabını vereceksin" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Çocukların feryadı arşı inletirken, biz susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Ey Beşşar Esed, vallahi bunun hesabını vereceksin. Başkalarına göstermediğin cesareti, ağzında emzik olan kundaktaki bebeğe göstermenin bedelini çok ama çok ağır ödeyeceksin" dedi.

Başbakan Erdoğan, "Allah izin verirse bu caninin bu katilin dünyada hesaba çekildiğini görecek ve bundan dolayı da hamd edeceğiz. Yaşananlar, tahammül sınırlarını zorlar bir hale gelmiştir. Uluslararası camia, Suriye konusunda halen beklenen adımları atmamıştır. Suriye'de bugüne kadar hayatını kaybedenler, yüzbine doğru yaklaşıyor" diye konuştu.

Erdoğan, "Suriye'de Şam'da bu caniyle, bu katille fotoğraf çektiren CHP, buyursun Banyas'taki katliamı açıklasın. Ey CHP, işte siz busunuz" dedi.

Erdoğan, AK Partili milletvekillerine, "Siz sadece Edirne'nin sadece Iğdır'ın, Hakkari'nin, Van'ın sorumluluğunu taşımıyorsunuz. Siz Bakü'nün, Lefkoşe'nin, Kabil'in, Saraybosna'nın sorumluluğunu üzerinizde taşıyorsunuz. Bizim üzerimizde Bağdat'ın, Erbil'in, Gazze'nin, Kudüs'ün, Hama'nın, Humus'un sorumluluğu var" diye seslendi.

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA