• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HERKES için FUTBOL fotoğraf yarışmasının sonuçları
28 Kasım 2011 Pazartesi 16:20

HERKES için FUTBOL fotoğraf yarışmasının sonuçları

Bu yıl Ülkerin desteği ile ikincisi düzenlenen HERKES için FUTBOL fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yıl Ülker’in desteği ile ikincisi düzenlenen HERKES için FUTBOL fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu gözetiminde gerçekleştirilen yarışmaya , “Futboldaki Mutlu Anlar” teması ile 1407 eser katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Ülker tarafından düzenlenen HERKESiçinFUTBOL yarışmasında kazananlar belli oldu. Futboldaki mutlu anları yansıtmayı amaçlayan fotoğraf yarışması, Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu gözetiminde, basın ve amatör olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi. 

Toplamda 667 kişinin 1407 eserle başvurduğu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler,  fotoğraf sanatçıları, TFF ve Ülker yetkililerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.

Basın kategorisinde Milliyet Gazetesi’nden Ercan Arslan’ın "Kızlar” adlı fotoğrafı birinciliğe layık görülürken, yine Ercan Arslan’ın "Çadır Kent” adlı eseri ikinci, Doğan Haber Ajansı’ndan İbrahim Laleli’nin “Sokakta Futbol" adlı eseri üçüncü oldu. Amatörler kategorisinde ise Murat Ersin Yılık’ın "Top" adlı eseri birinci oldu. Ahmet Fatih Sönmez’in "Afiş" isimli fotoğrafı ikinciliğe layık görülürken, Ercan Enterli’nin "Gün Batımında Futbol" adlı eseri üçüncü oldu.

Yarışmada ayrıca her iki kategoriden 10’ar fotoğraf sergilenmek üzere seçildi. Dereceye giren fotoğrafçılar ödüllerini TFF İstinye Binası’nda yapılacak törenle alacak.
Yarışmanın jürisinde İFSAK Onur Üyesi Sabit Kalfagil, fotoğraf sanatçıları Ali İhsan Gökçen ve Oktay Çolak’ın sıra Ülker Fotoğraf Kulübü Başkanı Erkan Dündar, Yıldız Holding Kurumsal İletişim’den Nuray Vurgun ve TFF Fotoğraf Editörü Haydar Tanışan yer aldı.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA