• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Herkes gereken hassasiyeti göstermeli
01 Mayıs 2014 Perşembe 12:00

Herkes gereken hassasiyeti göstermeli

Cumhurbaşkanı Gül, 1 Mayıs konusunda herkesin sağduyulu ve sorumlu davranmasının, gereken hassasiyeti göstermesinin önemli olduğunu bildirdi.

 

 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçmişte acı ve üzücü hatıralarla, arzu edilmeyen görüntülerle gündeme gelen 1 Mayısların, gerekli dersler de çıkarılarak, çalışma barışını ve toplumsal barışı güçlendiren bir bayram olarak hafızalardaki yerini almasının içten temennisi olduğunu belirterek, bu konuda herkesin sağduyulu ve sorumlu davranmasının, gereken hassasiyeti göstermesinin önemine dikkati çekti. 
 
Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklama göre, Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle Türkiye'ye değer katan çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti.
 
Çalışan kesimlerin hak ve taleplerinin dile getirilmesine vesile olan Emek ve Dayanışma Günü'nün, huzur ve güven içinde kutlanmasını dileyen Gül, şunları kaydetti:
 
"Geçmişte acı ve üzücü hatıralarla, arzu edilmeyen görüntülerle gündeme gelen 1 Mayısların, gerekli dersler de çıkarılarak, çalışma barışını ve toplumsal barışı güçlendiren bir bayram olarak hafızalardaki yerini alması içten temennimizdir. Bu konuda, herkesin sağduyulu ve sorumlu davranmasının, gereken hassasiyeti göstermesinin önemine dikkat çekmek istiyorum.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA