• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Herhangi bir ön yargımız yok
28 Aralık 2015 Pazartesi 10:54

'Herhangi bir ön yargımız yok'

Başbakan Davutoğlu, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeli'ye giderken herhangi bir ön yargımız yok" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sırbistan ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeli'ye giderken herhangi bir ön yargımız yok" dedi.

Davutoğlu, HDP'ye yönelik, "Birkaç gün sonra kendilerini ziyaret edecek bir misafire saygısızlık, diğer siyasi şeyleri bir kenara dahi koysak, saygısızlık ifade eden, tahrif ifade eden açıklamalardan sonra onları muhatap almam, şahsi olarak da bulunduğum makam olarak da doğru değildir" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin bütünlüğünü kimseyle tartışmam"

"Anayasa'yı herkesle tartışırım ama Türkiye'nin bütünlüğünü, dirliğini, bütünlüğünü kimseyle tartışmam" diyen Başbakan Davutoğlu, şöyle devam etti:

"Her şeyi konuşur ama hendek ve barikatları kaldırmak için canını ortaya koyan, oradaki çocukların okula gidebilmesi için kanını döken Mehmetçiğin kanını kimseyle tartışmam. Bu niyet meselesi. Niyetleri sahih değil ne konuşacağız o zaman?"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA