• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Her maç öncesi Kuran dinlerim
02 Temmuz 2014 Çarşamba 13:53

"Her maç öncesi Kur'an dinlerim"

Fransa Milli Takımı'nın müslüman futbolcusu Benzema, Kur'an dinlediğinde zihinsel olarak huzura eriştiğini söyledi.
Fransız teknik adam Didier Deschamps'ın izin vermesi üzerine Nijerya maçında da oruç tuttuğunu belirten Cezayir asıllı Müslüman futbolcu Karim Benzema, Kur\'an-ı Kerim'le huzur bulduğunu ifade etti.
 
KUR\'AN DİNLEMEK HUZUR VERİYOR
Her maçın başlamasına 10 dakika kala kulaklık takarak Kur\'an sûrelerini dinlediğini anlatan Benzema, "Kur\'an, Allah'ın kelamı. Sûreler asil sözler içeriyor. Kur\'an dinlemek bana zihinsel huzur veriyor." şeklinde konuştu.
 
HOROZ, ALMANLARI GÖZÜNE KESTİRDİ
Dünya Kupası 2. tur maçında Fransa, Nijerya'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale çıksa da oldukça zorlandı. Horozların bu zaferi futbolcularda büyük sevince yol açtı ancak ortaya konulan oyun teknik ekibi tatmin etmedi. Nijerya karşısında ilk yarıyı golsüz geçen ve ikinci 45'te oyuna hakim olan Fransızlar, yarı final biletini almak için gözünü Almanya'ya çevirdi.
 
DESCHAMPS: HATA YAPMAMALIYIZ
Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, dünyanın en iyi 8 takımı arasına girdiklerini belirterek, oyucularıyla gurur duyduğunu söyledi. Finali düşünmek için henüz erken olduğuna da vurgu yapan Deschamps, "Nijerya karşısında iyi futbol oynamadık. Özellikle ilk yarıda kötüydük. Bu futbolu Almanlara karşı sergilersek eleniriz. Hata yapmamalıyız." dedi. Fransa'nın ilk golünü kaydeden Paul Pogba ise ülkesi adına çok mutlu olduğunu vurgulayarak, hayatının en önemli anlarından birini yaşadığını belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA