• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Her evde belediye temsilcisi var
01 Mart 2010 Pazartesi 12:33

'Her evde belediye temsilcisi var'

Ak Parti Selçuklu Kadın Kolları tarafından istişare toplantısı düzenlendi.
Ak Parti Selçuklu Kadın Kolları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye yönetiminde geçirdikleri süre içinde herkesin fikirlerine önem verdiklerini ve mahallelere göre hizmet planlaması yaparak, kaynakları yerinde kullanıldıklarını söyledi. Başkan Altay, “Ev hanımlarımız belediyemizin gönüllü çalışanı gibi davranıyor, adeta her evde bir belediye temsilcisi var” dedi.
 
Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Ak Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Nurtuğ Altan Çopur, Belediye Meclis Üyesi Mukaddes Koyuncu ile birlikte kadın kolları yöneticileri ve mahalle temsilcileri katıldı.
 
Mahallelerin öncelikli hizmet ihtiyacını belirlemek amacıyla anketler yapıldığını ve mahalle muhtarları ile sürekli görüş alışverişinde bulunulduğunu belirten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Mahallelerimize giderek acil ihtiyaçları yerinde belirliyoruz. Mahallelerimize yatırım yapmadan önce orada yapılacak olan hizmetten faydalanacak kişilerin fikirlerini öğreniyor ve planlamayı ona göre şekillendiriyoruz. Kadınlar için yapılan Hanımlar Lokallerinde de ev hanımlarımızla bir araya geldik ve neler istediklerini sorduk. Aldığımız cevaplara göre binaların mimarisini ve tefrişini yapıyoruz. Ev hanımlarımız gönüllü bir belediye çalışanıdır. Kendi mahallelerinde nelerin ihtiyaç olduğunu belirlemenin yanı sıra, yapılan parkların korunmasın, temizlik hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi konusunda bize katkı sağlamaktadırlar. Selçuklu’da yaşayan bayanların bu duyarlılığı bizleri memnun etmektedir” şeklinde konuştu.
 
Selçuklu Belediyesi’nin Konya’nın imajına büyük katkı sağladığını ve gelen misafirlerin Selçuklu ilçesine hayran kaldığını ifade eden Ak Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Nurtuğ Altan Çopur ise “Selçuklu Belediyesi altyapı, temizlik ve yeşil alan gibi hizmetlerle birlikte sosyal, kültürel ve sportif alanda da birbirinden güzel hizmetler yapmaktadır. Özellikle kadınlara yönelik yapılan çalışmaları tüm ekibimizle birlikte alkışlıyoruz” dedi.

Programda, mahalle temsilcileri kendi mahallerinde yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler ve yapılmasını istedikleri çalışmaları Başkan Altay’a ilettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA