• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hem penaltı dediler hem de kırmızı kart!
19 Ekim 2014 Pazar 11:23

Hem penaltı dediler hem de kırmızı kart!

Galatasaray-Fenerbahçe maçında Emenike'nin yerde kaldığı pozisyon tartışmaları beraberinde getirdi.
Galatasaray-Fenerbahçe maçının 43. dakikasında Emenike, sarı kırmızılı ceza sahasında topa vurduğu sırada yerde kaldı. Hakemin devam dediği bu pozisyona eski hakem Serdar Tatlı "penaltı" dedi.
 
Galatasaray-Fenerbahçe maçının 43. dakikasında Emmanuel Emenike'nin sarı kırmızılı ceza sahasında tam topa vurduğu sırada yerde kalması tartışmaları yol açtı.
 
Emenike'nin yerde kaldığı pozisyonda Galatasaraylı Chedjou'nun müdahalesinin olup olmadığı konusunda derin fikir ayrılıkları yaşanırken, en iddialı yorum eski hakem Serdar Tatlı'dan geldi.
 
Tatlı, bu pozisyonun mutlak penaltı olduğunu iddia ederek, "İlk yarıda Emenike'nin topa vuramadığı pozisyon penaltı. Hakem yanlış karar verdi. Top Chedjou'nun oynama mesafesinde değil" ifadelerini kullandı.
 
HEM PENALTI HEM DE KIRMIZI KART
 
Eski hakemlerden Mustafa Çulcu ise A Spor televizyonunda telefonla yaptığı açıklamada Emenike'nin pozisyonuna penaltı kararının verilmesi gerektiğini savundu. Çulcu, eğer Cüneyt Çakır penaltıyı çalsaydı Chedjou da kırmızı kartla oyun dışı kalacaktı, yorumunda bulundu.
 
AHMET ÇAKAR DA AYNI FİKİRDE
 
Cüneyt Çakır'ın genel olarak iyi bir maç yönettiğini söyleyen Ahmet Çakar, "Emenike'ye Chedjou'nun yaptığı penaltı ve kırmızı karttır. Statta olsam kırmızı demezdim ama sonradan izledim ve net gördüm. Emenike tam topa vururken ayağını koyuyor. Kitabi olarak penaltı ve kırmızı kart" dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA