• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hedeflerimize kararlılıkla ilerliyoruz
29 Ağustos 2013 Perşembe 18:12

Hedeflerimize kararlılıkla ilerliyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığı ve kahraman askerin şehadet bilinci sayesinde zaferle sonuçlandırılan Büyük Taarruz'un ülkenin kaderini belirlediğini kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığı ve kahraman askerin şehadet bilinci sayesinde zaferle sonuçlandırılan Büyük Taarruz'un ülkenin kaderini belirlediğini kaydetti.

30 Ağustos zaferi neticesinde Türkiye'nin, adeta bir uçurumun kenarından döndüğünü, işgalden kurtulduğunu ve kendisine yeni ufuklar, büyük hedefler çizerek geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemeye başladığını belirten Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hiç şüphe yok ki, milletimizin bugünkü mevcudiyeti ve cumhuriyetimiz,  o destansı zaferin bir tezahürüdür. Bizler bu şuurla, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

İnşallah, 2023 yılında, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını günümüzden çok daha iyi şartlarda kutlayacağız. Hedefimiz, ülkemizin 2023'te dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olması; refah, barış ve kardeşliğimizin giderek daha da perçinlenmesidir.

Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu zaferin mimarı olan istiklal şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."


Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA