• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HDPli vekilden küstah sözler! PKK adına taahhüt!
13 Aralık 2016 Salı 08:24

HDP'li vekilden küstah sözler! PKK adına taahhüt!

HDP'li vekil Hüda Kaya, barış çağrısı kisvesi altında devlete şantaj yaptı. Kaya, 'askerin, polisin katledilmesini istemiyorsanız, 24 saatte ülkeyi cennet yurduna çeviririz' dedi.

HDP İl Örgütü, bugün sabah saatlerinde HDP İstanbul İl Binası'na polisin yaptığı operasyon ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklama sırasında HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya da konuştu.

PKK SÖZCÜSÜ GİBİ TBMM VEKİLİ

DHA'nın geçtiği habere göre Kaya, "Eğer askerlerin, polislerin katledilmesini istemiyorsanız 24 saatte bu ülkeyi bir barış yurduna, cennet yurduna çevirebiliriz" diyerek adeta PKK adına taahhütte bulundu.

İşte Hüda Kaya'nın o sözleri:

"ASKERİN, POLİSİN KATLEDİLMESİNİ İSTEMİYORSANIZ..."

Konuşmasında Kaya, "Hoş geldiniz demek istiyordum ama şu manzara hoş mu? değil mi? nasıl bir ortam içerisinde olduğumuzu çok iyi gösteriyor. Ve şu an bu kareler tarihe geçiyor. Eğer siz gerçekten bu halkın huzurunu, bu ülkenin barışını istiyorsanız 24 saatte bunu gerçekleştirmenin önünde hiçbir engel yok. Gerçekten samimiyseniz, gerçekten barışı istiyorsanız, gerçekten 'acılı insanlar bu ülkede olmasın' diyorsanız, 'hiçbir insanımız katledilmesin, annelerin, babaların evlatların, eşlerin yüreğine ateş düşmesin, evlere tabutlar gelmesin, gençler de, polisler de, asker de kimse katledilmesin' diye gerçekten istiyorsanız; 24 saatte biz bu ülkeyi bir barış yurduna, bir cennet yurduna döndürebiliriz. Bir kez daha bu sözümü haykırıyorum; vekillerimizin, başkanlarımızın, yöneticilerimizin, bütün halkımızın talebini bir kez daha haykırıyorum: Gelin sevgili halkımız, ey HDP'li olmayanlar, 'katliamları istemiyoruz' diyen bütün halkımız gelin hep birlikte büyük bir savaş hamlesine karşı, büyük bir barış hamlesi başlatalım." dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA