• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hayvan leşi değil insan!
09 Nisan 2010 Cuma 10:01

Hayvan leşi değil insan!

71 yaşındaki Ahmet Özmen'e kamyon çarptı.Yaşlı adam oracıkta öldü.Felaket bununla sınırlı kalmadı...
Afyonkarahisar'da yolun karşısına geçmeye çalışırken bir kamyonun çarpması sonucu ölen 71 yaşındaki Ahmet Özmen'in üzerinden 20'den fazla aracın geçtiği ortaya çıktı.

"HAYVAN LEŞİ" DİYE İHBAR ETTİLER

Tanınmaz hale gelen cesedi, yoldan geçen bir sürücünün ‘hayvan leşi’ diye ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen oğlu şapkasından teşhis etti.

Sandıklı İlçesi'ne bağlı Akharım Beldesi'nde yaşayan Akharım Belediyesi MHP'li Meclis ve Encümen üyesi Ahmet Özmen, 1 yıl önce eşi Ümmü Özmen'i kaybettikten sonra yakınlarının ısrarıyla Kütahya'da yaşayan, kendisi gibi eşini kaybeden bir kadınla görüşmeyi kabul etti.

Kütahya'daki evleneceği kadını görmek üzere bu şehre giden Özmen, kadını gördükten sonra önceki gün saat 20.00 sıralarında yanında oğlu Adnan Özmen ve Sandıklı'da oturan akrabalarıyla birlikte Afyonkarahisar'a döndü.

KAMYON ÇARPTI

İlçeye 15 kilometre uzaklıktaki Akharım yol ayrımında bulunan bir akaryakıt istasyonunun karşısında araçtan inen Özmen, oğlu Adnan Özmen'e otomobilde bulunan akrabalarını Sandıklı'daki evlerine bırakıp dönmesini söyledi. Araçtan indikten sonra oğlunu beklemek ve çay içmek için akaryakıt istasyonunun bulunduğu tarafa geçmeye çalışan Özmen'e bu sırada Sandıklı'dan Afyonkarahisar'a giden Sefa Alaka yönetimindeki 03 UY 955 plakalı kamyon çarptı.

CESET PARÇALANDI

Sürücü Sefa Alaka, bir şeye çarptığını fark etmesine rağmen durmayarak yola devam etti. Kamyonun çarpmasıyla 10 metreden fazla sürüklenerek yolun ortasına düşen Ahmet Özmen'in cesedini sürücüler hayvan leşi sandı ve üzerinden 20'den fazla araç daha geçti. Üzerinden geçen her araçla cesedi biraz daha parçalanan yaşlı adam, tanınmaz hale geldi.

ŞAPKASINDAN TANIYABİLDİ

Antalya'ya doğru giden bir sürücünün polisi arayarak yol ortasında hayvan leşi bulunduğunu ve trafiği tehlikeye düşürdüğünü ihbar etmesi üzerine Sandıklı Bölge Trafik ekipleri olay yerine hareket etti.

Sandıklı'ya akrabalarını bıraktıktan sonra olay yerine dönen oğul Adnan Özmen ise babasını aramaya başladı. Akaryakıt istasyonundaki görevlilere babasını soran Özmen, bir süre sonra olay yerine gelerek inceleme yapan trafik ekiplerini gördü. Polisleri görünce babasına bir şey olduğunu düşünerek o bölgeye doğru hareket eden Özmen, babasının cansız bedenini şapkasından tanıdı. Özmen, paramparça olan cesedin başında gözyaşlarına boğuldu.

Olay yerinde incelemelere başlayan jandarma ise Afyonkarahisar, Sandıklı, Dinar ve Antalya karayolundaki araçları durdurarak lastiklerini kontrol etti. 20’nin üzerinde aracın lastiklerinde kan izlerine rastlanırken, bu araçların şoförleri sorgulandı.

Öte yandan kamyon şoförü Sefa Alaka'nın ise Afyonkarahisar'da emniyet güçlerine “Ben bir şeye çarptım” diyerek teslim olduğu haberi geldi.

Akharım Belediyesi'ne ait araçlarla cesedi güçlükle toplanan Ahmet Özmen, dün sabah belde mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kamyon şoförü Sefa Alaka'nın sorgusu ise sürüyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA