• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hayırseverden büyük yardım
29 Kasım 2015 Pazar 10:24

Hayırseverden büyük yardım

Meram Belediyesi tarafından yeni yapılacak sosyal yardım merkezine Hayırsever Hüseyin Günhan 1.5 milyon TL bağışta bulundu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru,  yeni yapılacak yardım merkezinde ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımın yanı sıra psikososyal ve hukuki desteğin de verileceğini kaydetti.

Meram Belediyesi tarafından yaptırılacak sosyal yardım merkezine Hayırsever Hüseyin Günhan, 1.5 milyon TL bağışta bulundu. Bununla ilgili protokol Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile Hayırsever Hüseyin Günhan tarafından imzalandı.

Yeni yapacakları sosyal yardım merkeziyle ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Fatma Toru, “Sizin 1.5 milyon TL’lik yardımınıza mukabil yapılacak sosyal yardım merkezine adınız verilecek. Yerel yönetimler olarak sadece fiziki ve teknik belediyecilik yapmıyoruz. İnsan odaklı olarak sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem veriyoruz. Bölgemizdeki ihtiyaç sahiplerinin gerçek anlamda faydalanabilmesi için hem ayni ve nakdi yardım hem psikososyal desteğin verilebileceği bir binaya ihtiyaç vardı. Katın birinde psikososyal ve hukuki desteğin verileceği birimlerin olacağı, diğer bir katta ise market şeklinde hizmet verilecek mobilya, ev tekstili, giyim, züccaciye ve diğer ihtiyaçların karşılanabileceği fonksiyonel bir tesis olacak. Belediye olarak şu an yardımda bulunduğumuz 2 bin 500 civarında aile var. Bu sayı 4 bine kadar çıkabiliyor. Bu merkezimiz, ilçemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerine bir dernek ve vakıf gibi hizmet verecek. Sizlerin ve diğer hayırseverlerin katkılarını da önemsiyoruz. Maksadımız veren el ile alan eli buluşturmaktır ve biz belediye olarak köprü olacağız” diye konuştu.

Hayır hizmetlerine öncülük ettiği için Meram Belediyesine teşekkür eden Hayırsever Hüseyin Günhan da, “Belediyemiz tarafından kurulacak yardım merkezine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyorum. Bundan sonra da elimizden gelen desteği vermeye hazırım. Hayırlı olsun” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA