• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hayatımda gördüğüm en komik kart
26 Şubat 2014 Çarşamba 09:12

Hayatımda gördüğüm en komik kart

Rakibe hiçbir şekilde müdahalede bulunmadığını belirten Brezilyalı yıldız, 'Bana gösterilen kart dünyada kimseye gösterilmez' diyerek şaşkınlığını ortaya koydu

Elazığspor deplasmanında 58. dakikada rakibine tekme attığı gerekçesiyle direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Cristian Baroni, soyunma odasında takım arkadaşlarına pozisyonu anlattı. Arkadaşlarına el kol hareketleriyle pozisyonu gösteren tecrübeli oyuncu, rakibe hiçbir müdahalede bulunmadığını ve haksız bir kart gördüğünü belirtti.

'Bana gösterilen kart dünyada kimseye verilmez, hiçbir hakem de göstermez' diyerek şaşkınlığını ortaya koyan Cristian, 'Futbol kariyerimdeki ilk kırmızı kartımı gördüm. Hayatımda böyle komik kart görmedim' diye sitem etti.

Uzun yıllardır fubolun içinde olduğunu belirten Brezilyalı yıldız, 'Bırak kırmızıyı sarı kat bile böyle bir harekete verilmez. Ayağımın üstüne düşen birine nasıl tekme atabilirim' sözleriyle tepkisine devam etti.

ELİ GÖRMEYEN HAKEM BUNU NASIL GÖRÜYOR?

Sivasspor karşılaşmasında verilmeyen penaltıya da atıfta bulunan F.Bahçeli futbolcu, 'Önündeki pozisyonları görmeyen, ele çarpan topu görmeyen yan hakemler 50 metre uzaktan benim yerde tekme attığımı nasıl gördü anlamış değilim. Böyle bir kartı gördüğüme aklım almıyor' ifadelerini kullandı.

F.Bahçe korkuyor!

Fransız L'Equipe'in internet sitesi, F.Bahçe'nin Elazığ'da da puan bırakarak G.Saray ile olan puan farkının eridiğini ve sarı-lacivertlilerin artık korkmaya başladığını yazdı. Son 4 haftada 8 puan kaybedildiğini hatırlatan L'Equipe, 'F.Bahçe artık korkuyor, fark eridi' yorumunu yaptı, forvet eksikliğinden bahsetti.

Yanal tesislerde kaldı

Teknik direktör Ersun Yanal, Elazığ deplasmanı dönüşü evine gitmeyerek geceyi Can Bartu Tesisleri'nde geçirdi. Yanal, yardımcılarıyla birlikte tesislerde Elazığspor maçının detaylı analizini yaptı. Ersun Yanal ve teknik heyet dışında bekar oyuncular da karşılaşma sonrasında tesislerde kalarak evlerine gitmedi.

10 kişiyle 1 puan iyidir

Elazığ maçı sonrası soyunma odasında Cristian dışında diğer futbolcular da hakeme büyük tepki gösterdi. Sık sık yaşanan hakem hatalarından dert yanan futbolcuların ortak fikri, 'Yeter artık. Adil yönetim istiyoruz. Üzerimize oyunlar oynanıyor. Hakemler de art niyetler artmaya başladı' şeklindeydi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA