• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hatice Mendi, AK Partiden aday adayı
15 Mart 2011 Salı 16:48

Hatice Mendi, AK Parti'den aday adayı

Mimarlar Odası Konya Şubesinin ilk kadın yönetim kurulu üyesi ve Konya Ticaret Odasının ilk kadın meclis üyesi olan Hatice Mendi,
Mimarlar Odası Konya Şubesinin ilk kadın yönetim kurulu üyesi ve Konya Ticaret Odası’nın ilk kadın meclis üyesi olan Hatice Mendi, Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Mendi “Amacım Konya ve Konya halkına bugüne kadar verilenlerin üzerine katkı yaparak hizmet sağlamak.”dedi.
Mimar Hatice Mendi, Konya Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. 12 Haziran’da yapılacak 24. dönem milletvekili genel seçimine ilişkin seçim takviminin işlemeye başladığını belirterek sürecin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen Mendi “Hiç şüphe yok ki Türkiye, bugün gelinen noktada yeni bir vizyon kazanmış, bir çok özelliği ve güzelliğiyle Dünyada adından söz ettiren ülke konumuna gelmiştir. Ve şu bilinen bir gerçektir ki, bu gelişme Ak Parti iktidarıyla sağlanmıştır.”dedi. Türkiye’nin çok önemli bir seçim sürecini yaşadığını, istikrarlı bir ekonomi, daha demokratik bir anayasa ve bölgesinde daha güçlü bir Türkiye için 12 Haziran’da yapılacak seçimlerin büyük önem taşıdığını dile getiren Mendi “Öyle inanıyoruz ki, halkımızın büyük desteğini alarak Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyan Ak Parti, bu seçimlerden de yüzünün akıyla, daha güçlü bir şekilde çıkacaktır.”diye konuştu. 

Bu büyük hizmet kervanına katılmak için Ak Parti çatısı altında sürdürdüğü Selçuklu Belediye Meclisi üyeliğinden istifa ettiğini ifade eden Hatice Mendi, birilerinin yerine ya da karşısına aday olmadığına vurgu yaptı. 

Mendi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kamuoyu beni aslında hep ilklerle tanıdı. Mimarlar Odası Konya Şubesinin ilk kadın yönetim kurulu üyeliği ve Konya Ticaret Odası’nın ilk kadın meclis üyeliği görevlerinde bulundum. 2008 yılından buyana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Konya İl başkanlığı, 2009 yılından itibaren de Avrupa Birliği Projesi ile kurulan Konya Ticaret Odası Kadın Girişimciler Masası Proje Koordinatörlüğü görevlerini sürdürüyorum. Bunların yanında 0-12 Yaş Kimsesiz Çocuklar Yuvası Dernek Başkanlığı, Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Anavatan Partisi Selçuklu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Anavatan Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı ile TOBB Küçük ve Orta ölçekli Müteahhitlik Sektör Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Bugün de, Türkiye ve Konya’daki bir zamanlar hayal bile edilemeyecek projelerin hayata geçirilmesini sağlayan Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızdayım. Sayın Başbakanımızın “Kadınların siyasette daha aktif rol almasını istiyoruz” sözünden cesaret alarak bu yola çıktım. Amacım Konya ve Konya halkına bugüne kadar verilenlerin üzerine katkı yaparak hizmet sağlamak. Büyük bir heyecanla çıktığım bu yolda bana destek verenlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 12 Haziran’daki seçimlerin Konya’mıza, ülkemize, milletimize, Ak Parti camiasına ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, katılımınızdan dolayı yeniden teşekkür ediyorum.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA