• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hastaneye gitti, evi soyuldu
20 Ocak 2013 Pazar 12:39

Hastaneye gitti, evi soyuldu

Konyanın Beyşehir ilçesinde, evlerinden çıkarak hastaneye giden aile dönüşte hırsızlık şoku yaşadı.
 Konya’nın Beyşehir ilçesinde, evlerinden çıkarak hastaneye giden aile dönüşte hırsızlık şoku yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi 1054 Sokak’ta 4 katlı bir apartmanın birinci katında oturan Mehmet Aktaş, akşam saatlerinde aile fertlerinden birinin rahatsızlığı üzerine hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Hastane dönüşü evinin önüne geldiğinde dairesine girmek için çelik kapıyı uzun süren çabalarına rağmen açamayan Aktaş’ın yardımına apartman yöneticisi yetişti. Aktaş, kapıyı açıp içeriye girdiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Odalardaki dağınıklık üzerine evine hırsız girdiğini anlayan Aktaş, durumu polise haber verdi.
Hırsızlık ihbarı üzerine adrese yönelen polis ekipleri, odalarda çalacak kıymetli bir eşya aradığı tahmin edilen hırsız ya da hırsızların eşkali hakkında bilgi almaya çalıştı. Ancak, görgü tanığı olmaması üzerine hırsızlık olayının ailenin evine gelmeden hemen önce yaşandığı ihtimalini de değerlendiren polis, yakın çevrede araştırma yaptı.
Ev sahibi Aktaş, polise evde saat ve altın gibi ziynet eşyalarının çalındığı yönünde bilgi verdi. Polis ekipleri, eve giren hırsız ya da hırsızların çelik kapının üzerideki çocuk kilidini devreye koyarak zaman kazandığını tespit ederken, balkon kapısından girdikleri şüphesi üzerine binanın bahçesinde ayak izi aradı. Çamur tabakasıyla kaplı balkon altındaki ayak izlerini belirleyen polis ekipleri, evde parmak izi çalışması da yaptı.
Hırsız giren binanın inşaatının yaklaşık bir ay önce tamamlandığı, apartman sakinlerinin de yakın bir süre önce dairelerine oturmaya başladığı öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA