• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hastanelerimizi magandalara yer etmeyeceğiz
05 Mayıs 2012 Cumartesi 00:12

'Hastanelerimizi magandalara yer etmeyeceğiz'

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, sağlık çalışanlarına şiddet olaylarıyla ilgili, ''Hastanelerimizi magandalara yar etmeyeceğiz'' dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, sağlık çalışanlarına şiddet olaylarıyla ilgili, ''Hastanelerimizi magandalara yar etmeyeceğiz'' dedi.
    
AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı mensupları, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ve Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ile birlikte Beyşehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, kamuoyunun son dönemde gündeminden düşmeyen sağlıktaki şiddet olayları konusunda sağlık çalışanlarına destek verdiklerini açıkladı.
     Hastanede polikliniklerde ve acil serviste görev yapan doktorlar ile sağlık çalışanları ve çeşitli birimlerde yatarak tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret eden heyet, hastalara gül verdi, ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu.
     Milletvekili Mustafa Akış, şiddet olaylarının toplumun kanayan bir yarası olduğunu ifade etti.
    
Beyşehir'de yaşanmasa da Türkiye'de zaman zaman bu tür hadiselerin yaşanabildiğine vurgu yapan Akış, şunları kaydetti:
     ''Bugün sağlık çalışanlarımızın arkasında olduk, hastalarımıza bir 'geçmiş olsun' dileği iletmek üzere buradayız. Özellikle hastanelerdeki güvenlik ve kamera sistemlerinin, anında izlenir kamera sistemleri şeklinde yapılması, güvenlik elemanlarının da artırılması gibi tedbirler ilk başta kısa vadede sağlık bakanlığımızın çözümleri olacak. Bakanımızın da izah ettiği gibi, daha sonra da özelikle meslek örgütleri ile birlikte bu halk ile doktor arasındaki kaynaşmanın, sevginin artışına sebebiyet veren kampanyalar tanzim edilecek. İnşallah her zaman diyoruz; hastanelerimizi magandalara yar etmeyeceğiz, bu konularda magandalara izin vermeyeceğiz. Güzel hizmetlerle sağlık devam edecek.''

 

 

AA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA