• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hasta Rahatlığında Hasta Yataklarının Önemi
24 Mayıs 2019 Cuma 13:10

Hasta Rahatlığında Hasta Yataklarının Önemi

Hasta Rahatlığında Hasta Yataklarının Önemi

 

Hasta yatakları hastaların sağlığı düşünülerek tasarlanan ortopedik yapıya sahip yataklardır. Her türlü hasta yaşlı ve engelli hastalara kullanımına özel olarak hazırlanan hasta yatakları kolay kullanım özellikleri ile birçok hastanın hastalık sürecini kolaylaştırmaktadır. Hastanın tedavisi boyunca en çok kullanılacak ihtiyaç hasta yataklarıdır. Hastanın göreceği tedavi durumuna göre uygun hasta yatağının seçilmesi bu nedenle oldukça önemlidir.

Hasta Yatağı Çeşitleri Hakkında Bilgi

Hastaların sahip olduğu her türlü hastalık aşamasında en rahat konforu yaşamaları için birden fazla hasta yatağı çeşidi üretilmektedir. Kumandalı kumandasız hasta yatakları hastalara kolay kontrol özelliği sağlayabilmeleri amacıyla üretilen yataklardır. Kumandalı yataklar sayesinde hasta ikinci bir kişiye ihtiyaç duymadan kendisi yatağa istediği konuma getirebilir. Başını kaldırarak veya ayak bölgesini yukarı yükselterek uzun süre hareketsiz yatış pozisyonu değiştirebilir. Kumandasız yataklarda bu özellik ayakuçlarında bulunan mekanizma ile sağlanmaktadır. Katlanabilir yataklar kumanda ile hareket ettirilerek verilen komutan göre uygun şekilde alabilme özelliğine sahiptir. Hastanın rahatlıkla oturma pozisyonuna geçmesini sağlar.

Felçliler için tasarlanan hasta yatağı özel bir tasarıma sahiptir. Hareket seçeneği bulunmayan hastaların vücudunda yara oluşmasını önleyici özellikteki ortopedik hasta yatakları manüel hareket kabiliyetine sahiptir. Kendinden lazımlıklı özelliği ile geliştirilen yataklarda amaç hastanın rahatsız edilmeden oturuş pozisyonuna getirilmesidir. Otomatik hasta yatağı modellerinde ise üst düzey bir hareket özelliği bulunmaktadır. Birçok hasta yatağında bulunan kendinden lazımlıklı bölüm yataktan kalkamayan hastaların ihtiyaçlarını giderme doğrultusunda tasarlanmıştır. Hastanıza uygun yatağı seçmek ve hasta yatakları fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Avantajlı Hasta Yatağı Hizmetleri

Hasta yatakları herhangi bir hastası olan herkes tarafından tercih edilmektedir. Hastalara özel olarak tasarlanan hasta yatakları hastalığın çeşidine göre ek özellikler gösterebilmektedir. Normal ev kullanımına uygun olmasının yanı sıra hastanelerin özel yoğun bakımlarında da hasta yatakları kullanılmaktadır. Hastaya özel olarak kiralama hizmeti sunulan hasta yatakları sayesinde dilediğiniz süre boyunca hasta yatağının evinizde kullanabilirsiniz. Ücretsiz hizmet dâhilinde yapılan kurulum ve kurulum sonlandırma aşamaları firmamız tarafından yapılmaktadır. Hastalığınız için tercih edebileceğiniz bir çok farklı hasta yatağı modeli firmamızda satışa sunulmaktadır.

Kaynak: https://www.radikalmedikal.com

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA