• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hasta Kişiler İçin Konfor Ve Hasta Yatakları
23 Ocak 2019 Çarşamba 15:11

Hasta Kişiler İçin Konfor Ve Hasta Yatakları

Hasta Kişiler İçin Konfor Ve Hasta Yatakları

                                              

Hasta karyolası modellerin de anlaşılmayan tek bir durum vardır ki o da hastaların pozisyon alabilmesidir. Hasta kişilerin pozisyon alabilmesi ve de onların hareket edebilmesi bu yatakların hareket etmesi ile sağlanmaktadır. Bu yatak çeşitleri de elektrikli motor seçenekleri ile sağlanmaktadır. Bu elektrikli motorlar karyola modellerinin ana temel taşları oluğu bu motorlar olmadan asla bir hasta karyolası olmamaktadır.

Sağlıklı inşaların da aramış oldukları konfor tabi ki de bu yataklar da daha fazla olmalıdır ki hasta kişiler yataklar dan kalkmadan çok uzun yatacakları için ortopedik olmalıdır. Ortopedik olan üst yatakları seçim aşamasın da yatan hastaya göre seçilmelidir ki hasta yatarken kendini rahat hissetsin.

Neden bir karyola modeli satın almalıyım diye düşünen hasta kişiler ya da yakınları bu yataklar da yatan hastaların ne kadar rahat ettiğini gördükten sonra fikirleri tamamen değişmektedir. Hastanız ev de rahat etmesi ve kendi istediği zaman oturma ya da yatma pozisyonuna geldiğini görmek, onun istediği gibi zaman geçirdiğini görmek ve de tedavi kolaylığı sizleri bu yatakları kullanmanız gerektiğini göstermektedir.

                                               Ev Tipi Hasta Yatakları Ve Evde Hasta Odaları

Ev tipi yatak seçenekleri arasın da olan ahşap model seçenekleri evler de kullanmak için son derece kullanışlı ve de şık olarak imal edildiğinden dolayı tercih edilebilir. Ahşap olmasında ki en büyük avantaj ise hastanın kendini hastane de değil de evin de hissedecek olmasından kaynaklanmaktadır. Ev için de mobilyalara, hasta odasın da bulunan diğer sağlık malzemeleri ile uyumlu bir görüntü sergilemesi ile terci sebebi olabilir.

Özellikleri arasın da olan yan korkuluk demirleri ya da plastikleri güvenlik zaafını ortadan kaldırarak hastalara yaşam alanı oluşmasında önemli rol oynamaktadır. Acil durumlar için bulunan serum askılıkları hastaların ilaç ihtiyaçlarını hasta yatağı üzerin de kolaylaştıracaktır. Üst yatak seçenekleri ile hastanın oturacağı bölüm aynı eşitlikte olmasından kaynaklı olarak asla rahatsızlık vermeyecektir.

Hasta kişilerin seçebileceği ve de istenir ise özel olarak yapılabilecek olan karyola çeşitleri fiyat olarak de değişiklik göstermektedir. Fiyat farklılığında ki en büyük etken ise yataklar da kullanılan özelliklerdir. Ergonomik yapısı ile bütün yataklar da kullanılan ana demir profil aynı kaliteye sahiptir.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA