• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haşim Bayram yoğun bakımda
19 Mayıs 2016 Perşembe 18:00

Haşim Bayram yoğun bakımda

Kombassan Holding Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Konyalı İşadamı Haşim Bayram, önceki gün rahatsızlanarak ilk önce Medicana Hastanesi ardından da N.E.Ü. Meram Tıp Fakültesini yoğun ünitesine kaldırıldı.

Merkezi Konya'da bulunan Kombassan Holding'in Eski Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, önceki gün geç saatlerinde rahatsızlandı. İlk önce Medicana Hastanesine kaldırılan Haşim Bayram, daha sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesine yatırıldı. Yapılan ilk açıklama da Haşim Bayram’ın Akciğer’ine embol attığı ve tedavinin hastane Nöroloji yoğun bakım ünitesinde devam ettiğini bildirildi.

HAŞİM BAYRAM KİMDİR?

1951 yılında Karaman'da doğan Haşim Bayram, ilk ve orta öğrenimini Kazım Karabekir'de, lise öğrenimini de Akşehir İlköğretim Okulu ve Ankara Yüksek Öğretmen Hazırlık sınıflarında tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Fizik lisansı, ayrıca Kimya Yüksek Mühendislik öğrenimini tamamladı. Anadolu'nun birçok lisesinde kimya öğretmenliği, sanayii bölge müdür yardımcılığı ve bazı sanayii tesisi ve kuruluşlarında mühendislik yaptı. 1981 yılından sonra özel dershanecilikle ticari hayata atıldı.

1989 yılından itibaren Kombassan kuruluşunu başlattı. Bayram uzun bir dönem Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştü.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA