• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haşerelere karşı ilaçlama yapıldı
04 Haziran 2013 Salı 18:34

Haşerelere karşı ilaçlama yapıldı

Konyanın merkez Karatay İlçe Belediyesi ekipleri, ilçeye kazandırılan yeşil alan ve parklarda haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.
 Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi ekipleri, ilçeye kazandırılan yeşil alan ve parklarda haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda yeni parklar yapmaya devam ettiklerini ifade ederek, ilçeye kazandırılan bütün parklar ve yeşil alanlarda ilaçlama ve bakım çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Havaların ısınmasıyla birlikte hobi bahçeleri, Olimpiyat Parkı, Adalet Parkı, orta ölçekli parklar ve cadde üzerlerinde bulunan refüjdeki ağaçlarda yaprak biti, haşere, mantar ve böcek ilaçlaması ile yabancı ot ilaçlama çalışmalarının aksatılmadan yürütüldüğünü dile getiren Hançerli, insanların stres atabilecekleri alanlar olan park ve yeşil alanların yapımı kadar bakımlarının da önemli olduğunu vurguladı. Vatandaşın isteklerinin de değerlendirildiğini belirten Başkan Hançerli, kamuya ait bölgelerde özellikle kaldırım üzeri yabancı otlar ve Kanal Caddesi’nde de ilaçlama yapıldığını ifade etti.
Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Karatay’ın yeşil kalması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiğini de belirten Hançerli, bakım ve ilaçlama çalışmalarının bundan sonra da belli aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA