• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAS Partide 3. dönem eğitim kampı
24 Nisan 2012 Salı 18:35

HAS Parti'de 3. dönem eğitim kampı

HAS Parti Konya İl Teşkilatı 20 Nisanda Antalya Belek'te başlayan 3 günlük eğitim ve planlama toplantısını tamamladı.
HAS Parti Konya İl Teşkilatı 20 Nisanda Antalya Belek'te başlayan 3 günlük eğitim ve planlama toplantısını tamamladı. Toplantıda konuşan HAS Parti Konya İl Başkanı Veli Tolu, iktidar olmadan ve Meclis'te temsil edilmeden de etkili siyasetin yapılabileceğini HAS Parti olarak ispatladıklarını belirtti.
 
Tolu, ''Pek çok konuda iktidara ve muhalefete yol gösteren HAS Parti doğru yapılanı alkışlayabilmiş yanlış yapılanı da hiç kimseden korkmadan dile getirebilmiştir. Bu gün kesintisiz eğitimin kaldırılması, IMF anlaşmasının yapılmaması, 28 Şubatçılar hakkında soruşturmanın açılabilmesi, yeni Anayasa çalışmalarının gündemde kalması gibi pek çok konuda HAS Parti en etkili siyasi parti olmuştur'' dedi. HAS Parti Genel Başkan Başdanışmanı Teoman Rıza Güneri ise bundan sonra HAS Parti döneminin başlayacağını savundu.

''28 Şubat'ı yargıya taşıyan biziz'' diyen Güneri, darbe soruşturmalarını intikam olarak görmenin ''Darbeler yargılanmasın'' demek olduğunu, böyle olursa gerçek bir demokrasinin oluşmayacağını vurguladı. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA