• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAS Parti vekil adayları esnafları ziyaret etti
27 Nisan 2011 Çarşamba 11:10

HAS Parti vekil adayları esnafları ziyaret etti

Halkın Sesi Partisi Konya Milletvekili Adayları Bülent Canca ve Yavuz Sözer Meram Eski Yol Bölgesinde yer alan kömürcü ve oduncu Esnafını ziyaret etti.

Halkın Sesi Partisi Konya Milletvekili Adayları Bülent CANCA ve Yavuz SÖZER Meram Eski Yol Bölgesinde yer alan kömürcü ve oduncu Esnafını ziyaret etti.Burada esnafla sohbet eden adaylar seçim vaatlerini anlattılar.Halkın Sesi Partisi Konya Milletvekili Adayı Bülent Canca yaptığı açıklamada; “Sayısı 5 milyonu bulan meslek lisesi ile fakülte ve yüksek okul mezunu gençler üretken alanlarda kendi işinin sahibi olma imkânına sahip olacaklardır. Kalkınmanın plan, uygulama ve desteklerinin yerelleşmesi demokrasiyi derinleştirip siyasal katılımı artıracaktır. Tüm üretici yapılar ajanslara üye olacak ve yerinden teşvik ve denetime gireceklerdir. Bu şekilde başta esnaf ve küçük üreticiler olmak üzere kayıt dışı tüm ekonomik birimler kayıt altına alınarak “kayıtlı ekonomi” teşvik edilmiş olacaktır.” Dedi.

HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Yavuz Sözer ise adil bir vergi sistemi kurulacağını anlatarak şunları kaydetti; “ Yatırım ve istihdam üzerindeki vergi yükü azaltılacaktır.
Herkes mali gücü ile doğru orantılı vergi ödeyecektir. Yüksek vergi oranları yerine vergi tabanının genişletilmesi sağlanacaktır. Harcama üzerinden alınan dolaylı vergiler yerine gelir ve servet üzerinden alınan doğrudan vergiler öne çıkarılacaktır. Her türlü gelirin asgari ücret tutarındaki kısmı vergiden muaf tutulacaktır. Başta faiz gelirleri ile kentsel rantlar olmak üzere her türlü rant etkin bir şekilde vergilendirilecektir. Lüks tüketim etkin şekilde vergilendirilecektir.” Dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA