• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Harun Tüfekçi: Tek amaç sivil anayasa
07 Ağustos 2010 Cumartesi 11:12

Harun Tüfekçi: 'Tek amaç sivil anayasa'

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kollarının referandum çalışmaları kapsamında gençlik kolları üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Anayasa değişiklik paketinin Türkiye için büyük bir şans olduğunu dile getiren Harun Tüfekçi: “Tek amacımız sivil anayasa” dedi.

Harun Tüfekçi: “Yargı rahatlayacak”

 12 Eylül 2010 Pazar günkü halkoylamasına destek turlarını sürdüren AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçe, belde ve köy programlarında vatandaştan destek istiyor. Bu kapsamda AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ile birlikte esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi. Vatandaşın faydasına olan paketin vatandaşın en büyük desteğini alacağına inandığını dile getiren Harun Tüfekçi; “Meclisten geçen pakette çok önemli düzenlemeler var. yargı rahatlayacak. Memurumuz birden fazla sendikaya üye olabileceği için daha özgür bir ortam ortaya çıkacak. Kadınlarımıza, engellilerimize ve şehit ile gazi yakınlarımıza ayrıcalık tanınacak. Daha ne olsun” dedi.

Harun Tüfekçi: “Muhalefet paketin önemini kavrayamadı”

 Muhalefetin ‘Hayır”cı tavrını da eleştiren AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, muhalefet partilerinin paketinin önemini kavrayamadığından yakındı. “Muhalefet partileri ülkenin geleceği ile oynuyor” diyen Harun Tüfekçi, MHP ve CHP tabanının pakete evet diyeceğini söyledi.

 

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA