• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hanımlar lokali tamamlandı
24 Ocak 2010 Pazar 11:03

Hanımlar lokali tamamlandı

Selçuklu Belediyesi tarafından Akşemsettin Mahallesine yaptırılan Hanımlar Lokali tamamlandı
Selçuklu Belediyesi tarafından Akşemsettin Mahallesine yaptırılan Hanımlar Lokali tamamlandı. Kısa sürede hizmete sunulacak bina hanımların sosyal hayatına büyük katkı sağlayacak.

 Selçuklu Belediyesi tarafından Akşemsettin Mahallesinde kısa süre önce temeli atılan Hanımlar Lokali inşaatı tamamlandı. Hanımlar Lokalinin hizmete girmesiyle bölge cazibe merkezi haline gelecek.

 

Hanımlar Lokali binası 2 kat ve 500 m² alana oturuyor. Net kullanım alanı 255 m² olan tesisin giriş avlusu 100 m ², zemin 70 m²’den oluşuyor. Binada ayrıca 42 m²’lik 3 adet dükkan yer alıyor.

 

 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kısa süre önce temeli atılan Hanımlar Lokalinin tamamlanarak hizmete hazır hale geldiğini söyledi. Başkan Altay, “İlçemizde; belediye binası, mahalle konakları, spor merkezleri, kültür merkezleri gibi tesisler yapmak suretiyle yeni alt merkezler oluşturma amacındayız.  Projelerimizi kentin gelişimini yönlendirecek ve model olacak nitelikte planlıyoruz. Bu çerçevede yapımını gerçekleştirdiğimiz Hanımlar Lokali inşaatını kısa sürede tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Tesis bölgede yaşayan hanımların sosyal kültürel alanda daha aktif olmalarını sağlayacak,  bölgenin sosyal hayatına büyük katkı sağlayacaktır.

 

 

ASKF ile yaptığımız protokol neticesinde FIFA standartlarında yeniden düzenlenen suni çim sahanında hizmete girmesiyle bu bölge büyük bin cazibe merkezi haline gelecek.ilçemizde Mahalle Konakları, Muhtar Ofisleri ve Hanımlar Lokali gibi binalar yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca birçok mahallemizde de yeşil alan ve park çalışmalarına ağırlık vermiş durumdayız.

 

Belediye olarak yaptığımız hizmetlerin şehre katkı sağlamasının yanı sıra mimari estetiğe de büyük önem veriyoruz.” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA