• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hangi siyasi lider kaç miting yaptı?
09 Haziran 2011 Perşembe 18:04

Hangi siyasi lider kaç miting yaptı?

12 Haziran seçimleri öncesinde en çok miting yapan lider..

ERDOĞAN, MARATONU 72 MİTİNGLE TAMAMLAYACAK

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugüne kadar toplam 68 miting gerçekleştirdi. Bu mitinglerin 6'sını İstanbul ve ilçelerinde yapan Başbakan Erdoğan mitinglerine 22 Nisan'da Bayburt'ta başladı.

Başbakan Erdoğan seçim propaganda çalışmalarını bugün yapacağı Sivas ve Gaziantep, yarın (10 Haziran) yapacağı Erzurum ve Ağrı mitingleriyle tamamlayacak. Erdoğan seçim maratonunda toplam 72 miting yapmış olacak.

KILIÇDAROĞLU ANADOLU'YU GEZDİ

12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde, genel başkan olarak ilk kez sandığa gidecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, seçim startını 24 Nisan'da Samsun'dan verdi. Yaklaşık 1.5 aylık süre içerisinde bir günde neredeyse dört ile giderek miting düzenleyen Kılıçdaroğlu, yaşanan helikopter arızaları nedeniyle gezilerini ağırlıklı olarak karayoluyla sürdürdü. Kılıçdaroğlu seçim propaganda çalışmalarını 11 Haziran Cumartesi günü İzmir'de ilçe ziyaretleri ile tamamlayacak.

Kılıçdaroğlu, 1.5 aylık sürede 81 ilde miting yaparken 200 ilçeyi de ziyaret etti.

BAHÇELİ 40 MİTİNGLE TAMAMLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, seçim çalışmalarını 1 Ekim 2010'da Kars'ta Ani Harabeleri ziyaretiyle başlattı. Partisinin seçim beyannamesini açıklamakta da diğer partilerinden daha önce davranan Bahçeli, miting programına 18 Mayıs'tan itibaren Kastamonu mitingi ile başladı. Bahçeli, seçim maratonunu bugün yapacağı Mersin ve Adana mitingleri, yarın yapacağı Kahramanmaraş ve Gaziantep mitingleri ve 11 Haziran Cumartesi günü yapacağı Hatay ve Osmaniye mitingleri ile tamamlayacak. Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında 40 miting yapmış olacak.
 
haber7
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA