• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hançerli muhtarla 2011i değerlendirdi
15 Ocak 2012 Pazar 11:12

Hançerli muhtarla 2011'i değerlendirdi

Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bir yılın değerlendirmesini yaptı.
Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bir yılın değerlendirmesini yaptı.
 
Karatay Belediyesi KARBEL Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri de katıldı. Slayt eşliğinde Karatay’a yapılan hizmetleri değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 54 ilden büyük 247 Bin nüfuslu Hz. Mevlana’nın diyarı Karatay’da hizmetin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Slayt eşliğinde 2011 yılı çalışmalarını ve 2012 yatırımlarını anlatan Başkan Hançerli, gerçekleştirilen çalışmalarla ilçenin hak ettiği hizmeti aldığını ve almaya da devam ettiğini ifade etti.
 
Başkan Hançerli, Karatay’da son yıllarda bir alt yapı değişikliğinin ve kentsel dönüşüm hızlılığının olduğunu dile getirerek belediye meclisince 2012 bütçesinin 130 Milyon TL olarak belirlendiğini söyledi. Mevlana alanı civarında yapılacak kentsel dönüşümle, kötü bir görünüm sergileyen çöküntü alanlarının tamamen ortadan kaldırılacağını vurgulayan Hançerli, sadece Mevlana Kültür Merkezi karşısı için yapılan kamulaştırma bedelinin 11 Milyon 930 Bin TL olduğunu söyledi.
 
2011 yılının bir bakıma Karatay için açılışlar yılı olduğunu belirten Hançerli, 2012 yılında Karatay’a yeni bir yüzme havuzu, taziye evi, pelit ormanı, poliklinik binası, Karatay iş merkezi ve beldelere düğün salonları kazandırılacağını vurguladı.
 
Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Hançerli son olarak, Karatay’ın daha da gelişmesi için mahalle muhtarlarının sunacakları fikirlere önem verdiklerini ve her türlü yenilikçi fikre açık olduklarını belirtti. Eşleri ile birlikte katılan mahalle muhtarlarına toplantı sonrası Arabaşı çorbası ikram edilirken, Türk Sanat müziği sanatçısı Cahit Nazlı ve ekibinin söylediği parçalarla program son buldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA